30-05-2014، 14:45
|
امتیاز موضوع:
♥همه ی پیامک های سرکاری و خنده دار در اینجا♥ |
||
30-05-2014، 15:27
واقعا سپاس داره
دمت هات
30-05-2014، 17:37
خوووووووووووب بود عالی
31-05-2014، 11:50
عااااااااااالی بودن
01-06-2014، 9:46
بسلامتى پسرى که ديد دوس دخترش ابروشو شيطونى ورميداره
. . . خودش رفت تتوکرد!
01-06-2014، 9:48
تو پایان هر جستجوی منی
. . . . ******گوگل******
01-06-2014، 10:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2014، 10:37، توسط TiN@ JOoOoN.)
يكي از دختراي همكلاسيم هميشه با تاخير مياد سرِ كلاس ، عاغا امروز باز دير اومد اُستاد گفت تو چرا هميشه دير مياي سرِ كلاس . دخترِ گفت استاد درگيرم يه پام تهرانه يه پام دليجان منم از ته كلاس گُفتم پس خوش به حال قُمي ها:cool:
. . . . اول كسي متوجه نشد يِهو كلاسرفت رو هوا اُستاد بي جنبه بيرونم كرداز كلاس__________________________________________________ اگه يه روز دختر دار بشم فقط يه چيزي بهش ميگم.... [rtl]اونم اينه: دخترم!
همانندنارنگي نباش كه با يك اشاره لخت شوي! پرتقال باش، كه مجبور شوند براي جسمت چاقو بكشند...!!!:cool:[/rtl] [rtl]___________________________________________[/rtl]
[rtl]ديروز داشتم بازي ميكردم كه يه دفعه ديدم آلتم از جا كنده شد...!
خيلي ترسيده بودم ؛ دست و پام رو گم كرده بودم ؛ واقعا دردناك بود... آخه بدون آلت چيكار ميتونستم بكنم؟؟! هركاري از دستم بر ميومد انجام دادم كه يه طوري بچسبونمش سرجاش؛ ولي نشد!! گيج شده بودم ؛ همينطور كه داشتم بهش ور ميرفتم ؛ يهو با ديدن چيزي شگفت زده شدم! . . يه آلت ديگه!! ديدم يه آلت ديگه دارم! خيلي خوشحال شدم و خدا رو شكر كردم كه معمولا روي كيبورد دوتا آلت (Alt) نصب ميكنن خداچیکارتون کنه منحرفا......تسبیح من کووووووووووووو[/rtl] [rtl]___________________________________________________[/rtl]
[rtl]خواهرم آمادگی میرفت من ماول دبیرستان بودم یه بار بهش گفتم تو بچه سره راهی هستی ما تو رو از کنار مسجد پیدا کردیم! هر چی اصرار میکردم میگفت نه تو دروغ میگی. 2 سال بعدش یه بار مامانم دعواش کرد اونم زد زیره گریه گفت:آرهههههه من خودم میدونم. مامانم : چی رو میدونی؟ من که 2زاریم افتاده بود هی چشم و ابرو میومدم که نگووووو. خواهرم: من خودم میدونم منو از کنار مسجد پیدا کردین مامانم: کیییییییییی گفته؟ و این چنین بود که من رسوا شدم مامانم: غلط کردههههههههه خودشو از تو جوب پیداکردیم [/rtl]
[rtl]_____________________________________________[/rtl]
[rtl]حوا از آدم می پرسه: منو دوست داری؟ آدم ميگه: مگه چاره ديگهای هم دارم ؟[/rtl]
[rtl]_____________________________________________[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]دیروزبا دوست دخترم بیرون بودم،
تارسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم گوشیم نیست!! زنگ زدم کسی جواب نداد مسیری روکه پیاده اومده بودم برگشتم، نبودم نم جوگیر!!! گفتم!!!خدایااگه پیدا بشه یه گوسفند میکشم خلاصه با حال و روز داغون برگشتم خونه، زنگ زدم به دوست دخترم گفتم:... عزیزم من گوشیم گم شده، اگه زنگ زدی یا اس.ام.اس دادی جواب ندادم نگران نشوگفت نه عزیزم من نگران نشدم چونگوشیتو توی ماشین من جا گذاشتی. ولی نیوشا جون و مهساجون و عسل جون تا حالا کلی اس.ام.اس دادن و یک بندهم دارن زنگ میزنن! فکرکنم اونا خیلی نگرانت شدن.گوشیتومیندازم تو سطل آشغالِ کنارِ درِ ورودیِ همون پارکِ خراب شده ای که با توی عوضی توش آشنا شدم .دیگه هم به من زنگ نزن...! باااای هانــــــی حالایه سوال: من الان باید گوسفند بکشم یا نباید بکشم؟؟؟[/rtl] [rtl]___________________________________________________[/rtl]
[rtl]یکی از شیخ پرسید:
اگه توی یه جنگلی درحال نماز خوندن باشیم و یهو یه شیر جلومون سبزبشه؛بهتر اینه که نمازو بشکنیم و فرار کنیم یا بایستیم و به نماز خوندمون ادامه بدیم؟ شیخ جواب داد : اگه وضوت باطل نشد،بایست و ادامه بده![/rtl] [rtl]____________________________________________________
اگه کم بود معذرت اکه تکراری بود.ببخشید[/rtl] [rtl]بچه ها[/rtl]
[rtl]نظر و سپاس هم فراموش نکنید.باتشکر[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl] [/rtl]
01-06-2014، 13:20
:cool:
01-06-2014، 13:21
تکراری بود
همه مدلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا ...
همه دافــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــا ... همه پافــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــا ... همه شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــاخــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــا ... شنیدم امتحان نهایی دینی سخت بوده 75 % افتادن ! کاش میشد هر شب از خودمون 1 سی سی خون بگیریم بریزیم تو یه نعلبکی بذاریم کنار تخت!
که این پشه ها بشینن عین بچۀ آدم بخورن دست از سر ما بردارن | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان