امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

=__= 

آواتارم چه خوشکله ^-^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
ماعده چرا خودتو به نفهمی میزنی :| ؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 14:19)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه خط بت خندیدم
یه دفتر پررو شدی!!

کسی نگفت بم بخندی (:

دیه بهم نخند ^_^*

کسی قُفل و زنجیرت نکرده بود که بهم بخندی :|

حیف که بهش قول داده بودم وگرنه همینجا میشُستمت ..

الان هم هیس کُن حوصله جواب دادن ندارم -_-

همین یه کلمه برات کافیه :|

golole Akk :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 51
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(31-05-2014، 14:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:18)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا اینجا اوکی شد!!!

خو حالا میگه گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :|| glole Akk :|

قیافم به ادمایی میخوره که فهمیدن؟؟:|

:| !

فرزام من دیه نمیتونم خودت بش بگو -_-*
من بهش بگم ؟! :|
ببین مائده ! -_-
با کمال احترام و عشق میگم ! -_-
خــفـشـو |:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Ƒαкє ѕмιƖє
(31-05-2014، 14:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده چرا خودتو به نفهمی میزنی :| ؟!

خداوکیلی جمله ی اخرو نمیگیرم!!!
              گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 51

سپاس شده توسط First Star
(31-05-2014، 14:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:16)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی :|

ریخته چیپس میپس با عرق کیشمیش دوغ :|

چ سریع دان کردی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، -м α є ∂ є-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.funnypix.ir/photos/farapix_com_91784fa47403d4e04e84568d1c14358b_ragecomfic-copy.jpg

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، இFATEMEHஇ
(31-05-2014، 14:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:18)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا اینجا اوکی شد!!!

خو حالا میگه گلوله با کلاش ولت کنم جلوم هان :|| glole Akk :|

قیافم به ادمایی میخوره که فهمیدن؟؟:|

:| !

فرزام من دیه نمیتونم خودت بش بگو -_-*
من بهش بگم ؟! :|
ببین مائده ! -_-
با کمال احترام و عشق میگم ! -_-
خــفـشـو |:
خو مگه دست خودمه
جمله اخرشو نمیتونم درک کنم!!!Undecided

خـسته شـُدَم -_- ..
اَز سـآعت 12 نـشستم پآی کـامـپیوتر ☼_☼
دُرُسـته اینـجا نـبودَم وَلـی یـه جـا دیگه بـودَم |:
پـدرمو دَر آورد |: .. ×
(31-05-2014، 14:23)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 14:16)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی :|

ریخته چیپس میپس با عرق کیشمیش دوغ :|

چ سریع دان کردی :|

دافت شیک نی آخه مثل آژانسه صد دور زدیم :| !

صدای اون مُرغه وسط آهنگ رو دوست میدارم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 51
 سپاس شده توسط RedSparrow

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان