امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 12:05)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا مد شده همه پ.خ شونو میبندن.....

نبسته :|
احتمالا بلک لیستی :|
نه اون بدبخت که در پ.خ اش همیشه به روی ما بازه:|
کلی گفتم.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow
آگهی
(31-05-2014، 12:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 11:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 11:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود !
خوفی؟
تک ستارت مبارکAngel

ممنون ..

خوبم خوبی؟
آری ــآری {:
چه خبر؟

بدبختی|: ..
چرا؟

خستگی-_-

همینجوری||: ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
بعضاواقعان رو اعصاب ادم مي.رين.
بهش شايستكي نويسنده كي نداري بيام داده تو فوش ناموسي نوشته ///:
خوب به درك
سك توروحش(:
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 32
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
(31-05-2014، 12:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:04)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 11:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادمهر-تقدیر.....
الان دارم گوش میدمش....
خیلی قشنگه_-_

گوش میدی -_-

منم صداشو دوس دارم -_-

عالیه -_-
خیلی صداش معرکه اس.....
لایک*_-
به نظرم بهترین آهنگ شادمهر (رابطه ) هستش (:
ولی در کل صداش خیلی عالیه!
اونم خیلی قشنگه....
ولی بهترین آهنگ تقدیره......
دیوانه اس.....
پوففففف......

آری آری (:
تائید میکنم Big Grin
موقع هایی که ابی هم میخونه!
روانی میشه (:
خیلی صداش با ابی بهتر میشه

(31-05-2014، 12:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی رضا بی فرهنگ :|

عذرخواهی کن بی ادب بی نزاکت -_- :|

با آیسان اشتی کردی !؟
بابته؟
آره...

بابت همون بی ادبی ک دیروز کردی ! -_- *

شانس آوردی آدمیم ک صبرم زیاده :| وگرنه جلو اون همه ملت هرچی فوش رکیک بود بت میدادم تا آدم شی :|

خداروشکر ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
(31-05-2014، 12:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبسته :|
احتمالا بلک لیستی :|
نه اون بدبخت که در پ.خ اش همیشه به روی ما بازه:|
کلی گفتم.....
:|
منم کلی گفتم :|
(31-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با آیسان اشتی کردی !؟
بابته؟
آره...

شانس آوردی آدمیم ک صبرم زیاده :| وگرنه جلو اون همه ملت هرچی فوش رکیک بود بت میدادم تا آدم شی :|

خداروشکر ..

رضا کم نمیاره ..

از من گفتن بود ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، F A R ! N
(31-05-2014، 12:07)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضاواقعان رو اعصاب ادم مي.رين.
بهش شايستكي نويسنده كي نداري بيام داده تو فوش ناموسي نوشته ///:
خوب به درك
سك توروحش(:

این جور آدما شایستگی فکر کردن ندارن!
بیخود اعصابتو ×ــــــن نکن (:
من یه زمانی 7 نفر آدم اینطوری تو بلک لیستم داشتم!
ولی الان شده 2 تا!
چون آدمشون کردم -_-

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(31-05-2014، 12:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با آیسان اشتی کردی !؟
بابته؟
آره...

خداروشکر ..

رضا کم نمیاره ..

از من گفتن بود ..
کی چ !؟ :|

مثلا میخوای بترسونی !؟ :|

منم کم نمیارم -_- **
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
(31-05-2014، 12:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 12:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 11:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ..

خوبم خوبی؟
آری ــآری {:
چه خبر؟

بدبختی|: ..
چرا؟

خستگی-_-

همینجوری||: ..

امتحانا؟
کلاس چندی؟

سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان