امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(31-05-2014، 10:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر به رزی سپاس میدی :| خبریه !؟ -_-*

هـووویییی امیر راسی دیروز چرا آفیدی !؟ :|

نظرت چیه راجبه طلاق !؟AngelAngelAngel
چی تو سرته من خودم ب ذغال فروشا بار میدم :183::183:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
درود بر گیمران . نویسندگان . مدیران و هویجان ...!
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 20
 سپاس شده توسط Ðαяк ، Aiden Pearce
(31-05-2014، 10:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 10:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برق رف آف نشدم |:
اره خبریه =|| میده بم منم بش میدم =||
چــــرآ طلاق @___@
جـونـه خـودت بـرق رفـ !؟ :|

خیلی عـ*ــ نــی پسره ی گـــــــ*ـــوه -_-* جهـنم بده بستـون کـنید باهم =| ... !! -_-*

چون ت آدم فروشی کردی -_-* نه تنها مهری رو به من ترجیح میدی ؛ بلکه تو خیالت هَ ؛ ی هوو دیه سرم بیاری -_-*

من به عرفان میگفتم ؛ امیر آخره معرفته =||| کـو اون معرفت ؟! *-_-*

پسـر بَـد :||||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
نوری؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، First Star
گیمر ؟؟ 
با من بودی ؟؟؟ 
من خوبم تو خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در صنعت گیم ایران چه می‌گذرد؟
اینم کاری از یه گیمر با نام کاربری Thief
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(31-05-2014، 10:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 10:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برق رف آف نشدم |:
چــــرآ طلاق @___@

خیلی عـ*ــ نــی پسره ی گـــــــ*ـــوه -_-* جهـنم بده بستـون کـنید باهم =| ... !! -_-*

چون ت آدم فروشی کردی -_-* نه تنها مهری رو به من ترجیح میدی ؛ بلکه تو خیالت هَ ؛ ی هوو دیه سرم بیاری -_-*

(31-05-2014، 10:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برق رف آف نشدم |:
چــــرآ طلاق @___@

پسر بد؟ ||: مامانی میخوای منو بزنی ؟ ||:
من عخشمو ول کنم بیام پیش یو ؟ ||:
اجب ||:
الحق ب پدرت رفتی
 سپاس شده توسط Dead Silence
(31-05-2014، 10:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیمر ؟؟ 
با من بودی ؟؟؟ 
من خوبم تو خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در صنعت گیم ایران چه می‌گذرد؟
اینم کاری از یه گیمر با نام کاربری Thief
من خودم گیمر و گرافیستم
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
هاااااااااااااااااااااااااااااااان
به بعضیـــــــــــــــــــــ ا باســـــــ گفـ:
خلایق خرــــــــــــــــــــ چه لایقـــــــــــ
تو اگه شیرمــــــــــــ  باشیــــــــــ مــــــــ ا با کیکـــــــ میخوریمتـــــــــــــــــــــ
تقدیم به خودشیفته ها.Big Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(31-05-2014، 10:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی تو سرته من خودم ب ذغال فروشا بار میدم :183::183:

تاز ب ی نتیجه رسیدم امیر =|||
این گفتو رو بنگـر :||
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=86379&page=327

پاسخ احمدرضا رو ببین :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
سلام ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mr.Robot ، First Star ، Aiden Pearce ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان