امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı

(30-05-2014، 19:10)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآتــــــــــــــ؟
O_o
آغا درسته مدیریـــــ ولی زیر دیپلم بحرفــــ ما یه چی بفهمیمــ !
بچه نشسته اینجآ
=)
مفهوم کلیشـــــ چیه ؟

" آس بودن " میدونی یعنی چی ؟!

دراون حـــــــدم خنگــــــ نیستم !
بلیـــ بلیــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 145
آگهی
(30-05-2014، 19:13)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضــا :|

بچه ی به دنیا نیومدت رو قبل از اینکه به دنیا بیاد دسخورده میکنم :|:|:|:|:|

کاری میکنم دیگه نتونی شوهرش بدی:|

دهن آدم رو وا میکنید :|
مگه مال یه بچه چقده؟؟؟؟؟
عجبا....
=)))))))))

(30-05-2014، 19:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چمه عایا؟؟؟
یولم؟؟
کرم؟؟
لالم؟؟-__-
دو شوهره:|
من راضی
شوورم راضی
گوربابای ناراضیBig Grin
غلط کردی|:
من ناراضی-__-
اقا وایسید ببینم من کی با امیر دو جنسه ازدواج کردم؟؟؟-___-
ازدواج پنهانی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(30-05-2014، 19:13)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان من دختربازم?Big Grin
توکه الان چندساله منو میشناسی..

چرا من زبون بسته رو به دروغ گفتن وادار میکنی ؟ ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 145

دیدی?
بدبخت نمیتونه دروغ بگه که من ادم پاکی نیستم|:
 سپاس شده توسط Wanton ، -м α є ∂ є- ، Thyme ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-05-2014، 19:10)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا حاملن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سیسمونی چی بیاریم حالا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

هه!!
خداوکیلی این چه سوالی بود

(30-05-2014، 19:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جون خودم مرضیه میخواس نخ بدهBig Grin
ن مجردم
حلقه دستم نی|:
حالا چطور?

به جونه خودم اهورا هوس دخدر بازی کرده |:

اهورا :|

هیچی دیگه ! یکیو میخواستم برات بگیرم ! گفتی زن داری ! پس بیخیال شو =))

ضدحال در حده لالیگــآ :|

برو
برو
حوصله ندارم
اینجا خانواده نشسته
دختر بازی چیه0___0
تسبیح منو بدین!

منم گفتم دیـگه :|

اصن بت نمیخوره :|

جانمازت کـو پَ !؟

اذان مغربو گفتن برادر ! وضو گرفتی !؟

نُچ نُچ -_-*

چرا اینجایی !؟ نمازو باس اول وقت خوند :| پاشو برو |: جلو زنت از این حرفا نزن ! پس فردا میره تلاق میگیره ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مرضی دهنت:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Dead Silence
(30-05-2014، 19:13)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضــا :|

بچه ی به دنیا نیومدت رو قبل از اینکه به دنیا بیاد دسخورده میکنم :|:|:|:|:|

کاری میکنم دیگه نتونی شوهرش بدی:|

دهن آدم رو وا میکنید :|
مگه مال یه بچه چقده؟؟؟؟؟
عجبا....
=)))))))))

(30-05-2014، 19:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چمه عایا؟؟؟
یولم؟؟
کرم؟؟
لالم؟؟-__-
دو شوهره:|
من راضی
شوورم راضی
گوربابای ناراضیBig Grin
غلط کردی|:
من ناراضی-__-
اقا وایسید ببینم من کی با امیر دو جنسه ازدواج کردم؟؟؟-___-

ما بعدا با هم حرف میزنیم!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(30-05-2014، 19:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. بهش گفتی من با قیصرم ..

به کل فلش گفت T_T هی بش میگم دهنتو ببند دوباره تکرار میکنه T_T

نه دیگه جنسیتش رو از قبل انتخـاب کردن قراره دختر باشه :|

بچه ای در کار نی ..

همون آوا بود که بدنیا اومد رَف ..

فرزام هم ب فرزندیش قبول میکنه آوا رو ..

دهنش چفت و بست نداره ..

آدم رو ب غلط کردن میندازه ..

حالا قیصر پس فردا میگه تقصیر من بود ..

من خر بودم بهش اعتماد کردم
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 145
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Thyme ، Mᴏsᴇs
خدافص :|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-05-2014، 19:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جون خودم مرضیه میخواس نخ بدهBig Grin
ن مجردم
حلقه دستم نی|:
حالا چطور?

به جونه خودم اهورا هوس دخدر بازی کرده |:

اهورا :|

هیچی دیگه ! یکیو میخواستم برات بگیرم ! گفتی زن داری ! پس بیخیال شو =))

ضدحال در حده لالیگــآ :|

برو
برو
حوصله ندارم
اینجا خانواده نشسته
دختر بازی چیه0___0
تسبیح منو بدین!

منم گفتم دیـگه :|

اصن بت نمیخوره :|

جانمازت کـو پَ !؟

اذان مغربو گفتن برادر ! وضو گرفتی !؟

نُچ نُچ -_-*

چرا اینجایی !؟ نمازو باس اول وقت خوند :| پاشو برو |: جلو زنت از این حرفا نزن ! پس فردا میره تلاق میگیره ! :|
اهورا نماز سال بعدش هم جلو جلو خوندهBig Grin

سپاس شده توسط Dead Silence ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان