امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 20:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:02)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخي كردم
خودمو كوشتم تا دبير علوممون نمونه سولارو بدها
اومدم از بجه ها ببرسم
جواب سوال
)كردش خون ششي راتعريف كنين
كجاي كتابه

مونا خوبی ؟!

هعي مس هميش
ايسان ني ني ش به دنيا اومد

تو چی کار میکن
ی که این همه پشت سر هم سپاس می گیری ؟ هر روز یه 1000 تایی به سپاس هات اضافه می شن

مادر زاديه

فاطم ه خودت كفتي خوشحال باش

نورا ..../:
گــفـتــــگـوےِ آزاد 141
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
خو پری اسم آهنگش ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 141
بابام هنوزم منو گوگولی بابا صدا میکنه .. دوس دارم ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
این خبره واقعیه ک میگن زین معتاد شده !؟ -_-

رزی :|| بیخی :| حسش نی عوض کنم .-.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، Wanton ، # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Avril Horan
(29-05-2014، 20:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

مرضی هیچ جا نمیری :|

گیمر این انجمن اومد
مسخره نکن :/\
مسخره نمی کنم ، کاملا دارم جدی می گم
مخلصیم ..

فعلا که منتطرم ببینم کلوپ نسخه گوست رو میاره بلاخره ..

انتظار چه قد سخته ..
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-05-2014، 20:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هم نی محل سگ بزاره :|
خب من ار اونموقع دقیقا چیم ؟؟

(29-05-2014، 20:12)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی..برو کـه خیلــی بُزی..!Dodgy
نه من شتر عربستانم ):

دیگـه از چِشَم افتادی..!Sleepy

سارا این آنـآ منو بیچاره کرد وگرنـه میموندمـ..!گوشیمـ هـم نیس..باهات حرفـ بزنـمـ..!

دیگـه شر کـَمـ کنـم..!

خدافظ

(29-05-2014، 20:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو پری اسم آهنگش ؟

باران تویـی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، Magical Girl
مرضیه بیا من بت محل میدم
اینجا حس بدیه هویج شیم مرضیه :ا
گــفـتــــگـوےِ آزاد 141

(29-05-2014، 20:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای این بشر با استایل سیگارش یه مدت مورد واسه آواتارای من بود ! گــفـتــــگـوےِ آزاد 141
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Dead Silence
(29-05-2014، 20:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 20:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

مرضی هیچ جا نمیری :|

گیمر این انجمن اومد
مسخره نکن :/\
مسخره نمی کنم ، کاملا دارم جدی می گم
مخلصیم ..

فعلا که منتطرم ببینم کلوپ نسخه گوست رو میاره بلاخره ..

انتظار چه قد سخته ..

منتطر سری جدید کا آف باش که پستش رو راجع بهش گزاشتم
گــفـتــــگـوےِ آزاد 141
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
(29-05-2014، 20:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتاد نشده ..

فقد کاری رو که همه جوونا انجام میدن انجام داده ..

ماری جوانا کشیده ..

لویی و زین ..

ولی زین سیگاری بود ..

نصف فن دایرکشنرا وان دایرکشن رو ترک کردن ..

خیلی کار مسخره ای انجام دادن ..

چون جوونن و همه جوونا اینکارو میکنن

اونا هم انسانن !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 141
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان