امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عـــــــ*ــــن گوسفند بخورم از ت تقلب کنم ت اینجوری شایعه میساختی |||: ؟
ت اصن شایعه هات اینجوری نبود |||:

فعلن که تاپاله تاپاله پشگل خوردی تو T_T*

شایعه های من همینجوری بود T_T

بعدشم .. اون امیر شکسپیر رو از عمم یاد گرفتی متقلب ؟ :|

دزد -_- برو از جلو چشمم خفه شو -_- T_T .. !

فاطی بتمرگ .. T_T

بهت میگم بتمرگ ینی بتمرگ T_T

اون یارو ی ذره غیرت نداره بعدش داره به تو میگه که با اون یارو صمیمی نباشه ؟ T_T

چرا بهش نمیگی همونجوری که اون خوشش نمیاد تو با اون صمیمی باشی تو هم خوشت نمیاد که اون با اون صمیمی باشه هان ؟ T_T

چرا منو اذیت میکنید و اینقد حرص میدین ؟ T_T
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 127
 سپاس شده توسط T A R A ، Mr.Robot ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(29-05-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ب تارا سپاس میدی:183:خبریه ؟:183:

تو فقد به مردم کار داری !؟ :|

ی بار به من و عرفان گیر میدی :| ی بار به من و ایمان :||:

ی بار به تارا و احمــت :| ی بـآر به رضاو آیسان :|

الحق ک اگه مدیر انجمن خبرها نمیشدی باس تعجب میکردم :||||

اصن ک چی !؟ چرا ستاره بت سپاس میده !؟ :| چرا با مهراوه خیلی خوبی !؟ چرا به رز میدی !×؟||:

هان !؟ :/
ستـــــآره بم سپاس میده =)))) مهراوه بماند -________- رز ب من میده ||:

ولی مرضیه دیگه بـت نمیـدع *-_-*

اگه ندی دیگه سپاس سیاه نمیبینی =||||||||||

سیاه نیس دآدآ :| آبی یا بنفش تیرس T_T .. :|

سپاس مرضی رو دوس داری ؟! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 127
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ ، First Star ، Magical Girl ، Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-05-2014، 19:04)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:00)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:58)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:53)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتیباه گرفتی من با فرید دوا نکردم واسه مدرسه نیومدم
حالا تو کی هستی؟؟؟
تو گفت وگو دعـوا کردیـن..!نزار برمـ پستاتو پیدا کنمــآ..!(:
paria/1

ســآرا..؟! تو و صادق..با هــم آره..؟!

آها بگو پریا !!!111تو ک میگی مهیار Smile
اره خوب من با رومل خیلی دوام میشد سر تبعیضات پست و مقامی ولی هیچ وقت فلشو ب خاطر اون ول نکردم
درس بین من و فلش جدایی انداختcryingcrying

گفتمـ منـ + مهیـآر..!Big Grin

یادش بخیر..چه دورانــی بـود..!Rolleyes

اخیییییییییی دوران بچگی Smile
کلاس سومی الان دیگه ؟؟؟؟

نــع..|:
به دلیلِ مشکلات شخصـی من یه سال عقب افتـآدمـ..!|:
شهـریور سومـو پـآس کردمـ..!|:
الان اولـمـ..!!

تــآرا بخـدا دیگـه باهات حرفـ نمیزنـمـ)):
 سپاس شده توسط T A R A
(29-05-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:01)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ اخــه دو ساعتـه هنجـرمـ پـآره شده...هـِی میگـمـ تـآرا تـآرا..!امـّا با دوستــآنِ جدیـد..مشغـولـــی..!

نیگا به منم اهمیت نمیدن پری بیا من و ت بریم بمیریم ): cry girl

(29-05-2014، 19:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:01)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ اخــه دو ساعتـه هنجـرمـ پـآره شده...هـِی میگـمـ تـآرا تـآرا..!امـّا با دوستــآنِ جدیـد..مشغـولـــی..!

نیگا به منم اهمیت نمیدن پری بیا من و ت بریم بمیریم ): cry girl

آیسانـ این مدت کـه نبودمـ بد جور خودمـو مقاومـ سازی کردمـ..!+_-
بلانسبت تــآر تـآر...!آدمـآ خیلــی بی ارزش تر از اون چیزیـن کـه فکـرشو بکنـی..!(:
بیخیـال...خَمـ بـه ابروت نیـآر..!

:O

خدافض واقعنی |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 127
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(29-05-2014، 19:03)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!_ !

سلـآمـ استـاد...!((:

خیلــی وقت بود با این نمیومـدی..!Rolleyes
(29-05-2014، 19:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عـــــــ*ــــن گوسفند بخورم از ت تقلب کنم ت اینجوری شایعه میساختی |||: ؟
ت اصن شایعه هات اینجوری نبود |||:

فعلن که تاپاله تاپاله پشگل خوردی تو T_T*

شایعه های من همینجوری بود T_T

بعدشم .. اون امیر شکسپیر رو از عمم یاد گرفتی متقلب ؟ :|

دزد -_- برو از جلو چشمم خفه شو -_- T_T .. !

فاطی بتمرگ .. T_T

بهت میگم بتمرگ ینی بتمرگ T_T

اون یارو ی ذره غیرت نداره بعدش داره به تو میگه که با اون یارو صمیمی نباشه ؟ T_T

چرا بهش نمیگی همونجوری که اون خوشش نمیاد تو با اون صمیمی باشی تو هم خوشت نمیاد که اون با اون صمیمی باشه هان ؟ T_T

چرا منو اذیت میکنید و اینقد حرص میدین ؟ T_T

عــــ*ــــن یخ زده =)))) شکسپیر رو ت ازم تقلب کردی |||:

(29-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فقد به مردم کار داری !؟ :|

ی بار به من و عرفان گیر میدی :| ی بار به من و ایمان :||:

ی بار به تارا و احمــت :| ی بـآر به رضاو آیسان :|

الحق ک اگه مدیر انجمن خبرها نمیشدی باس تعجب میکردم :||||

اصن ک چی !؟ چرا ستاره بت سپاس میده !؟ :| چرا با مهراوه خیلی خوبی !؟ چرا به رز میدی !×؟||:

هان !؟ :/

اجب ت باید بری دکتر بینایی شی !!! ||: جدی میگم =||
 سپاس شده توسط Dead Silence
(29-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجب ت باید بری دکتر بینایی شی !!! ||: جدی میگم =||

[/quote]

اون بنظرت سیاس !؟ :|

نه واقعا اون سیاهه !؟ :| هـع !Angel

دُرُغ میگی !؟ :|||:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(29-05-2014، 19:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:04)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:00)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:58)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گفت وگو دعـوا کردیـن..!نزار برمـ پستاتو پیدا کنمــآ..!(:
paria/1

ســآرا..؟! تو و صادق..با هــم آره..؟!

آها بگو پریا !!!111تو ک میگی مهیار Smile
اره خوب من با رومل خیلی دوام میشد سر تبعیضات پست و مقامی ولی هیچ وقت فلشو ب خاطر اون ول نکردم
درس بین من و فلش جدایی انداختcryingcrying

گفتمـ منـ + مهیـآر..!Big Grin

یادش بخیر..چه دورانــی بـود..!Rolleyes

اخیییییییییی دوران بچگی Smile
کلاس سومی الان دیگه ؟؟؟؟

نــع..|:
به دلیلِ مشکلات شخصـی من یه سال عقب افتـآدمـ..!|:
شهـریور سومـو پـآس کردمـ..!|:
الان اولـمـ..!!

تــآرا بخـدا دیگـه باهات حرفـ نمیزنـمـ)):

پس همکلاسی هستیم ........... عالی
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
هلو ال
گــفـتــــگـوےِ آزاد 127
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Magical Girl ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان