امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 17:31)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی اوا .. ):
جان?._.

آخه وقتی ابراز نفرت از ما میکنین حرف زدنتون چرا مثل ماس?:|
من به فراموشی سپرده شدم » |:
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(29-05-2014، 17:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

عع تارا آواتارت ^_^*

(29-05-2014، 17:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برگشتم ^___^

خوش امدم ^_-

خوش برگشتی :| !

خوبی ؟ ^_^*

اهوم خوبم ^__^

تو خوبی؟*^__^*
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 104

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 17:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

عع تارا آواتارت ^_^*

مـن نــیستما |: ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 104
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ستی *^_^*

خوبی ؟! ^_^

آیسان آواتارت کیه ؟ :/
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 17:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:31)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی اوا .. ):
جان?._.

کی فراموشت کرده?._.
A Friend is nothing but a known enemy
گــفـتــــگـوےِ آزاد 104
 سپاس شده توسط Mason
(29-05-2014، 17:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره *^_^*

یه راهنمایی ازت میخوام ..

میشه یکی از آهنگ های صادق که دوس داری رو بگی میخوام دانلود کنم ؟!

برد و باخت .. آسمون آبی .. خونه ی بی بالکن :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 104
 سپاس شده توسط First Star
دوست دارم آوا *^_^*
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
هــمه آواتــارایه خــوشگلم حــجمشون زیــاده |: خــاک بــر سـره بــیشعورش -_-
گــفـتــــگـوےِ آزاد 104
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 17:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 17:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی اوا .. ):
جان?._.

کی فراموشت کرده?._.
دامادم :|
 سپاس شده توسط melodi+
(29-05-2014، 17:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم خوبم ^__^

تو خوبی؟*^__^*

منم خوبم ^_^*

ستی چند روز بود بات نحرفیده بودم ._.*

(29-05-2014، 17:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

عع تارا آواتارت ^_^*

مـن نــیستما |: ((:

میدونم میدونم میدونم بهم گُفته بودی :|

اونی که قلیون دستت بود رو بزار -_-*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 104
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان