امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 17:16)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ففظظ...

مــنا؟! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
آگهی
نقل قول: پـدر ، مـادر ، خواهـر بـرادر کـم بـود ،

تـولـید مثـل هـم تـوی انـجمن مـد شـد ! 

بد جایی پیوست میشه الان !
او مای گاد *__-

من باس برم -__-

خدافس .__.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
ايسان
ب|رداري =مادرشدن (:
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
 سپاس شده توسط negar24 ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام!
A Friend is nothing but a known enemy
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Wanton ، Mason
(29-05-2014، 17:20)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان
ب|رداري =مادرشدن (:

من اصن فرزند ندارم :|

(29-05-2014، 17:20)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

آوولی (: !

سلام .. میخواستم ازت بپرسم رفتی تولُده اون دُختره ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
مــنو ســتی زنــو شــووریم خُ |:

ســـــتی >_< عــشقم ♥_♥ نــــــرووو )':
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
رفتیم پسرا رو دید زدیم ...

من از روس سرسره با چن تا ا بچه ها میومدیم پایین خلاصه اسکل بازی .. مثلا پسرا رو دید زدیم ترکوندیم :|

سلام ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، T A R A ، melodi+
(29-05-2014، 17:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتیم پسرا رو دید زدیم ...

من از روس سرسره با چن تا ا بچه ها میومدیم پایین خلاصه اسکل بازی .. مثلا پسرا رو دید زدیم ترکوندیم :|

سلام ..

آفرین الان چه حسی داری ؟ :|

سلام .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
 سپاس شده توسط Mason
(29-05-2014، 17:20)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

آوا ^_^

خــوبی؟ (:
گــفـتــــگـوےِ آزاد 101
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان