امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 12:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــدید و بـگـیــریـد ...
ولـی زیــآد روی نـکـنـیــد !! :|
بدید و بگیرید.....
ولی تابلو نکنید:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
آگهی
(29-05-2014، 12:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباته =)))))))))

با ؛ بابام دُرُس بصحبـت  *-_-*

دیگه بت نمیدم =)))))))))))))))))))))))
آفرین:| امیر برو که هرمز بسته شد حالا میتونی از باب المندب اقدام کنیSmile

خدا بخیر بگذرونه ! امیر دقت کن ~~~> :*

عرفان بیا این زنتو جمع کن باو :| شوورمو دزدید :|
من غلط کنم گفتم که سر عرفان هوو نمیارم =))))

حالا من فقد سکوت میکنم :|

جـونـه خـودت :|

یکی از یکی خالی بند تر :|:|

عرفان ! -_- حواست به رزی باشه تا شوورمو از راه به در نکرده -_-

خجالت هم نمکشه :>

شکلک ماچ میفرسته :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
(29-05-2014، 12:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مگه شوهر داریO___O
پسر خله
عمو خله
شوخر خله ||:
داریم سالگرد میگیرم کع کجایی بـــآو =|

شوهرخله و عموخله کی ان؟
هر نسبتی ک اون بالا نوشته منم =)
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
دیگه منحرف بازی هم خز شد :|

خدایی خیلی خنک شده دیگه :|

|: !!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
پرتقال ؟!!

*_*
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 52

سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلامHeartHeart
 سپاس شده توسط ERF@N
(29-05-2014، 12:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط کنم گفتم که سر عرفان هوو نمیارم =))))

حالا من فقد سکوت میکنم :|

جـونـه خـودت :|

یکی از یکی خالی بند تر :|:|

عرفان ! -_- حواست به رزی باشه تا شوورمو از راه به در نکرده -_-

خجالت هم نمکشه :>

شکلک ماچ میفرسته :|
بابا کی فرستادم شکلک ای خدا .... خوردم :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
(29-05-2014، 12:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مگه شوهر داریO___O

همین الاخ :|

همه شوور دارن مام شوور داریم :|

پسره ی هوس باز |||||||||||||:
خب شوورت کیه؟؟

_______________________--

آیا از خطرات دادن مطلعید؟ بررسی تمام ابعاد دادن امشب بعد از خبر 22 و 30 با حضور تجربت الالیا آیسان!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mason ، † αƖιєη † ، #marya#
نیگا دیه تو چه جا و مملکتی زندگی میکنیم که شوخی هاشون دادنه :|

خنده هاشون دادنه :|

منحرف بودن افتخاره .. -_-

هعیی خُدایا میدونم که شفا میدی میدونم -_-

گفته باشم تو شفا دادن من اولویتو دارم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 52
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(29-05-2014، 12:26)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرتقال ؟!!

*_*
هـُــلـو ؟! *^_^*

(29-05-2014، 12:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــدید و بـگـیــریـد ...
ولـی زیــآد روی نـکـنـیــد !! :|
بدید و بگیرید.....
ولی تابلو نکنید:|
بــدید و بـگـیــریـد ...
ولـی بـچـه دآر نـشـویـد ! :|
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان