امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 4.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ

چشمها را باید دید
زیر اشک باید رفت
تا اوج احساس باید پرواز کرد
زیر خط خنده آواز باید سرداد
با کوچ پرنده ها باید عاشق شد
با اواز باید راه رفت
با راه باید همراه شد
و با زندگی باید را نباید را و همه را
باید زندگی کرد در زندگی در این زندگی
زندگی باید کرد
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
آگهی
تــَ ـنـهـــآیــے یــَ ـعنـــے...

ذِهــ ـنــ مـــ پــر از تــ ـو و פֿــآلــے از دیــگـ ـراל...

امــ ـآ...

ڪِــنـآرَمــــ پـُـر از دیـــ ـگـَـ ـراל و פֿــآلـــے از تو ...
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs
من اینجا بس دلم تنگ است ..
و هر سازی که می بینم بد آهنگ است ..
بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت ..
بگذاریم ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79

نه نکردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
می بخشم کسانی که هر چه خواستند بامن با دلم با احساسم کردند
ومرا در دور دست خودم تنها گذاردند ومن امروز به پایان خودم نزدیکم
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم اهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند

یاد ان دوران خوش باد
نمیدانم چرا منو بردی از یاد
الان هر جا هستی با هر که هستی
ارزو دارم باشی همیشه شاد
Big Grinعمرم نمیرسه این همه سوال بپرسمBig Grin
عکس اون دختر وپسر و غروب خیلی nice  بودHeart
 سپاس شده توسط rezaborosli
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79یه روز بهم گفت: می خوام باهات دوست باشم..ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آخه می دونی؟ من اینجا خیلی تنهام.ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79بهش لبخند زدم و گفتم: آره می دونم.ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79فکر خوبیه... من هم خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79یه روز دیگه بهم گفت: می خوام تا ابد باهات بمونم...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آخه می دونی؟ من اینجا خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79بهش لبخند زدم و گفتم: آره می دونم...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79فکر خوبیه... من هم خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79یه روز دیگه بهم گفت: می خوام برم یه جای دور٬ جایی کهܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79هیچ مزاحمی نباشه. بعد که همه چیز روبه راه شد تو هم بیا.ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آخه می دونی؟ من اینجا خیلی تنهام..ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79بهش لبخند زدم و گفتم: آره می دونم..ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79یه روز تو نامش نوشت: من اینجا یه دوست پیدا کردم...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آخه می دونی؟ من اینجا خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79براش یه لبخند کشیدم و زیرش نوشتم:ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آره می دونم... فکر خوبیه... آخه من هم خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79یه روز یه نامه دیگه واسم فرستاد که توش نوشته بود:ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79من قراره اینجا با این دوستم تا ابد زندگی کنم...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آخه می دونی؟ من اینجا خیلی تنهام..ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79باز هم براش یه لبخند کشیدم و زیرش نوشتم:ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79آره می دونم... فکر خوبیه... آخه من هم... خیلی تنهام..ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79حالا دیگه اون تنها نیست و من از این بابت خیلی خوشحالم...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79و چیزی که بیشتر خوشحالم می کنه اینه که:ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79نمی دونه من هنوز هم خیلی تنهام...ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ 79

لعنت به هرچی ادم نامردو دوروغ گو
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط [ niki ] ، armin^ ، alireza..... ، ✘v!☻lent girl✘ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، adriyn ، هاناجون ، راشا0098 ، PARTO.18 ، jinora ، گیلدا 15 ، *isan* ، ×fteя LifE∀× ، natalia ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، ارتمیس فاول ، ~× like nOboDy ×~ ، پری استار ، یه دختر ، elena.sadr ، دختری تنها درباران ، ...alireza ، پریفام 2013 ، rana m ، Free me ، sonia20014 ، Adl!g+ ، sevina1 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
بشمار ......
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، ×fteя LifE∀× ، امــــــیـــــــر راد
اره کردم چجورم . HeartHeartHeartالانم میدونم ک عشق یعنی چی........HeartHeartHeart
 سپاس شده توسط šhεïdα
تنهايي يعني  بي كسي
 سپاس شده توسط masuooood

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان