26-05-2014، 12:37
سه ماه پاش نشستم ولی ولم کرد فهمیدم که اگه به پای یه نفر بشنینی بی جنبه تر میشه دلم میخواد بهش بگم خانم....... خیلی سنگ دلی
|
✵✘ ㋡㋡ غــــــــــــــم کــــــــــــــده ㋡㋡ ✘✵ |
|||||||||||||||||||||||||||||
26-05-2014، 12:37
سه ماه پاش نشستم ولی ولم کرد فهمیدم که اگه به پای یه نفر بشنینی بی جنبه تر میشه دلم میخواد بهش بگم خانم....... خیلی سنگ دلی
دل است دیگر ظریف است میشکند
یه نصیحت هیچ وقت دل کسیو نشکن دست بالای دست بسیار است خورده شیشه های قلبت را خودت جمع کن تا کسی منت دست زخمی اش را به روخت نکشد وقتی میرفت گفت توراهم میبرم گفتم کجا گفت از یادم
26-05-2014، 13:13
(26-05-2014، 12:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم ميدونم نيازي نيست تو بگي ^_^
(26-05-2014، 10:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حداقل درستشو بگو من تنها هستم اما تنها من نیستم دو کفتر عاشق اینجان ک یکیشون شکست عجقی خورده ناراحت نباش داداش ولی مادمازل ملی شوهر نکرده ها
26-05-2014، 14:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-05-2014، 14:43، توسط Jack Daniel'ѕ.)
تنها منم که تنها نیستم ؟:297:
دو کفتر عاشق اینجان ک یکیشون شکست عجقی خورده
ناراحت نباش داداش ولی مادمازل ملی شوهر نکرده ها [/quote] مستر شات آپ پيليز |: هنوز از دستت عصبانيم ! كي گفته شوور نكردم ؟
26-05-2014، 20:04
وقتی بهم زل میزنی دیگه نفس نمیکشم انقدر ارومم پیش تو که میترسم از ارامشم
(26-05-2014، 20:03)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مستر شات آپ پيليز |: هنوز از دستت عصبانيم ! كي گفته شوور نكردم ؟ [/quote] امیر علی؟ شوهر کرده داداش الان متاهل هستش بچه هم داره -_________________________________________________________________________________________________________________________- تبریک بگو مادمازل امروز 2 ستاره بیشتر شدم -____________________________________________________________-
26-05-2014، 20:14
(26-05-2014، 20:11)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امیر علی؟ شوهر کرده داداش الان متاهل هستش بچه هم داره -_________________________________________________________________________________________________________________________- تبریک بگو مادمازل امروز 2 ستاره بیشتر شدم -____________________________________________________________- [/quote] نه اميرعلي نوچ يه نفر ديگه .... به سلامتي ! چي به من ميرسه ؟
این روزها
هَمِه چیز ، بویِ تو را دارَد حَتــــــّــی هَوا ... آنقَدر زیاد که دوست دارم ... ♥ رَگ هایَم هَم اِحساسَت کُنَند ... ♥ فامیلشون نع؟ هیــــــــــــــــــــــــــــم خیلی ع_ شدی -_______________________________________- دختر بد بی ادب وقتی من سپاس میدم تو هم بده >_____< هربار که بچگانه دست کسے راگرفتم گم شدم ترس من از گم شدن نیست از دست هایے است که بے بهانه رهــایــم کـــــــــــــــــرد بهش گفتم چقدر دوسم داری؟؟ گفت از این جـــا تا خـــــدا اشک تو چشمام جمع شد وگفتم: مگه نگفتی خدا از همه به ما نزدیکتره... مات شدم از رفتنت...!!! هیچ میز شطرنجی هم در کار نبود... این وسط فقط یک دل بود که دیگرنیست.... .. .. چقدسخته گل آرزوهاتو توی باغچه ی دیگری ببینی وهزاربار تو خودت بشکنی اونوقت اروم زیر لب بگی "گل من باغچه ی نو مبارک" .. .. همیشه باید کسی باشد تابغض هایت را قبل از لرزیدن چانه ات بفهمد... ماهمیشه صداهای بلند را می شنویم پررنگها را می بینیم. سختهارا می خواهیم غافل از اینکه... خوبها آسان می آیند بی رنگ می مانند وبی صـــــدا می روند...♥♥ گویند غروب جایی است که آسمان زمین را می بوسد امشب برای تو غروب می کنم کجــــــــایے آســــمــان مــــن؟؟؟... همیشه اعداد نیستندکه بے نهایتند... گاهے وقتا دلتنگے چیز ے کمتر از اعداد نیست.. هر چه دادم ب اوحلالش باد... غیر از آن دل که مفت بخشیدم...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|