امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(25-05-2014، 11:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو موقع محرومیت چیز میخوریO__o؟

من یادم نمیاد گفته باشم من میخورم :| !

چیز که از اون چیزا که میمالی ب خودت ما دو ساله تو ترکیم :| !

غزل داره خودشو ب دو قسمت مُساوی تبدیل میکُنه بپرسین چشه خُ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(25-05-2014، 11:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب اسم تو و عرفان همدیگه رو بغل کرده !! $_$ صحنه داره مثبت 18 میشه =))))))))

هاع؟؟؟
سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~No×OnE~ ((((((((:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N
اللهم اشفعنی مـرضانا :| !! ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mason
(25-05-2014، 11:47)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:37)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت ممد(ممد؟) مادر داری!

من بی سرپرستمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106

باید برم تو چهار راه ها کار کنمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106

ممدم=)
آره دیه Magical Girl مامانمهShy
منم مث توام داداش مامانم  برا درآوردن خرج نت منو میفرسته چهار راه خودمو کج و کوله میکنم میرم خیابون یه کاسه هم میزارم جلوم خرج نت رو  در میارمSad

پسرم مجبوریم میفهمی؟بابات ک هم معتاده هم قمار بازه .. منم کتک میزنه cry girl

بابام کتکت میزنه؟؟؟؟؟Angry خفش میکنم

خودتو کنترل کن اول برو باهاش صحبت کن منطقی:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Magical Girl ، Albert wesker
(25-05-2014، 11:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:43)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول سلام :|||

قیز نمیگیم .. "گ".تلفظ میشه .. ینی دخدر ..
اگه منظورت اونه ..
سلآم ._.

گیز ؟ :|||

وآقعن ؟ :|

این زبونه منو لعیآس فک نمیکردم ترکی بآشه :>

حالا معنیش تو حرفاتون چیه؟همون دخدر !؟ :|

نه ._.

اسم زبونس :>

چطوری؟ شوهرم کتکم میزنه ._.

خوبم ._.

شوهرت کیه ؟ >_<
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Magical Girl
(25-05-2014، 11:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتو عوض کن !! منم ی مدت اینجوری بودم !!

من با اون اسم قبلیم ی زمانی اینطوری بودم رفتم دوباره ثبت نام کردم :|

ینی اگه مرورگرمو عوض میکردم درست میشُد ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N
سلام!!!!
چ قد شلوغه!!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، #marya# ، ERF@N
ایول داره نصب میشه من خیلی ذوق زده ام :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(25-05-2014، 11:47)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:37)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 11:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت ممد(ممد؟) مادر داری!

من بی سرپرستمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106

باید برم تو چهار راه ها کار کنمگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 106

ممدم=)
آره دیه Magical Girl مامانمهShy
منم مث توام داداش مامانم برا درآوردن خرج نت منو میفرسته چهار راه خودمو کج و کوله میکنم میرم خیابون یه کاسه هم میزارم جلوم خرج نت رو در میارمSad

پسرم مجبوریم میفهمی؟بابات ک هم معتاده هم قمار بازه ..منم کتک میزنه cry girl

بابام کتکت میزنه؟؟؟؟؟Angry خفش میکنم

خوبه هرروز خونه ای ها ، چشامو نیگا .. کبود شدن .. cry girlcry girl
نه پسرم تو دخالت نکن .. نمیخوام تورم بزنه ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(25-05-2014، 11:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اللهم اشفعنی مـرضانا :| !! ..

آمین :| !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان