يي بار نفر قبليم ن قبليش ميخواست بنويسه زنگ زده بود نوشت بزنگ زده بود به جاي داشت هم نوشت داست
|
امتیاز موضوع:
~ ســـوتـیـکــده ~ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-05-2014، 22:40
من ؟
سوتی ؟؟ من و سوتی ؟؟ |::| منو چه به سوتی آخه ! خخ ( عاره جون عمم |: ) عاغا من کل عمرمو با سوتی گذروندم .. !
17-05-2014، 23:04
یه بار یه اقاهه هی پشت سرهم زنگ میزدو می گفت منزل جعفری؟!
منم قاطی کردم گفتم نخیر منزل گشنیز! بنده خدا دیگه زنگ نزد خخخخ ![]()
الآن اگه کسی بهمون میگف سوتی !
همه میگفدیم : من و سوتی ? محاله ! یکی از عجایب خلفته که الآن همه واس گفدن سوتی هاشون سر و دست میشکونن ! ^__^
18-05-2014، 19:29
یه بار اومدم به معلم بگم خواهرم نامزدن گفتم خواهرم عقدن
زود درستش کردم یعنی نامزدن ![]()
20-05-2014، 14:11
یه بار با داداشم دعوام شد خواستم بهش بگم کدن گفتم چدن
الان 1 ساله مسخرم میکنه
21-05-2014، 22:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-05-2014، 23:04، توسط s-jojooooooo.)
اغا ما رفتیم اعتکاف افطار اول من ناجور گرسنه بودم سر سفره بهو مامان دوستم زنگ زد....
منم هوش نمیدادم گوشیو گرفتم بعدکلی احوال پرسی یهو برداشت گفت خوب عزیزم التماس دعا منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم بزرگیتونو میرسونم..... هیچی دیگه اونم وقتی اوضاع وخیممونو دید دیگه تا اخر اعتکاف زنگ نزد بنده خدا... یه بار ایفون خونه رو یه نفرداشت میزد خواهرم بلند شد ایفون رو برداشت گفت الو؟؟؟ منم خندم گرفته بود یهو تلفن زنگ زد....منم میخواستم به خواهرم بگم باید بگه کیه؟ تا تلفن روبرداشتم گفتم کیه؟؟؟؟؟؟ یعنی ابرو خانوادگی نموند برامون....
24-05-2014، 13:28
یه بار رفتم مغازه
گفتم :اقا کیک ۵۰۰ دارید گفت اره گفتم چنده یه بار دوستم گفت کامران خوشگلتر یا هومن من گفتم مگه هردوشون یکی نیستند اسمش کامرانه فامیلیش هومن تا حال در این ضایع شدید
منم ی روز داشتم ميرفتم خونه یکی از دوستان قدیمی ک دوسال بود ندیده بودمش توی ذهنم همش داشتم میگفتم خب من زنگ میزنم اونم مگه کیه منم ج میدم هیچی دیگه من زنگ زدم دوستم ب جای این که بگه کیه اسممو صدا زد منم حول کردم ب جاش گفتم کیه.......
هیچی دیگه تا ی ربع داشت بهم میخندید
آیفون خونه داشت زنگ می خورد.به بدبختی از پای کامپیوتر بلند شدم.عصبانی بودم.گوشی آیفون رو که برداشتم گفتم:الو
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یه چیزی مثل همون قبلیه تلفن خونه رو با ناراحتی به خاطر یک مسایلی برداشتم.گفتم:بفرمایید داخل.خوش اومدید خلاصه جلو دوستم ضایع شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بدون سپاس رد نشین تروخدا.منتظر سپاس هاتونم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان