امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ

(24-05-2014، 12:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تو قهرم اون دفعه هی میومدی گفتگو رو نگا می کردی هر چی می گفتم ماکان جواب نمیدادی kaffe2

بــا گوشی میومدم -__-
نمیتونستم ج بدم -__-

(24-05-2014، 12:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ماکـان|:

درود :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mason ، Brooklyn Baby
آگهی
(24-05-2014، 12:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:47)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:39)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SleepySleepyبعله؟Sleepy

من حالا جو دادم جو نگیرتت Big Grin

کار از کار گذشته
الــــــــــآن میــآد وسط تکنو میــره |||:

زشته جلو جمعAngel

نه باو|:
افتخار بدین|:
 سپاس شده توسط امیررضا*
(24-05-2014، 12:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ماکـان|:
سلـام امیر|:
سَلـام امیر رضا|:

سلام برای سپاسه؟:cool:

اخه اینجا جواب سلام با سپاسه
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، M.K.N
(24-05-2014، 12:49)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف انجمن همه اینجان....چه شلوغه:|

سلآم....
سانیHeart
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
هیم |: ..
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، امیررضا*
کسی براش نسخه اشکال نداره ؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-05-2014، 12:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از یک هفته من بازگشتم :|

برو صندلی داغ حال کن Angel
کسی نمیپرسه :-|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(24-05-2014، 12:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ماکـان|:
سلـام امیر|:
سَلـام امیر رضا|:

سلام برای سپاسه؟:cool:

اخه اینجا جواب سلام با سپاسه

آره|:
مگه نمیدونستی ؟|:
 سپاس شده توسط M.K.N
چی میشد من اخطار نمیگرفتم )):

همیشه من مورد ظلم قرار میگیرم -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، M.K.N ، Brooklyn Baby
(24-05-2014، 12:50)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 12:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تو قهرم اون دفعه هی میومدی گفتگو رو نگا می کردی هر چی می گفتم ماکان جواب نمیدادی kaffe2

بــا گوشی میومدم -__-
نمیتونستم ج بدم -__-

خیله خب چرا انقد اوقاتت تلخه :||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان