23-05-2014، 18:07
(23-05-2014، 18:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2014، 18:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2014، 18:00)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ووییییییی
من میترسم
اینجا داره بارون میاد و رعد برق وحشتناک
منم خونه تنهام
مامانییییییییی
این ترس داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فوقش چندتا جن یا روح میان جلوت چیز دیگه ای نیس که
(23-05-2014، 18:01)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2014، 17:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2014، 17:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک کردی ما خ*یم علی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=45608
افلاینه
اون که من فکر نمیکنم مطمئنم
شما آف باشی پیام بهت میرسه ، هر وقت آن شد میبینه تازه پنهانم هس
(23-05-2014، 17:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کام بک هوم
کـَن یوو کام بـَک هووم
علیـ آهنگ کام بک هووم رو برات پی ام کنم ؟
+ چن تا دیگه ؟ ^ـ^
خوشت میادا !!
ساینا ژوونم ^.^
خوفی ؟
تو هم آهنگ می خوای ؟
کیا خوندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروه مورد علاقه ی منه ^ـ^
تو نمیشناسی ...
بزار بفرستم ^ـ^
دابل اسه حتما ؟
برو بـاع کی از دابل اس خوشش اومد !!
علی O_o
خودتتی ؟
تو گروه کره ای میشناختی ما نمی دونستیم ؟
من بلک جکی و جی کی ام ^ـ^
پس یا تو انی وانه یا جکی !! ^ـ^
آخه یه مدت پستای کره ای میذاشتی
پس .... اومممم
پینک فلویده !!