امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قابل توجه لیل و مجنون های امروزی

واقعا ...جامعه بدی شده....هی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قابل توجه لیل و مجنون های امروزی 3

<a href="http://www.AWSurveys.com?R=4120286"> A.W.Surveys - Get Paid to Review Websites!</a>

پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
آگهی
مرسی زیبا بودHeart
امضاتم خیلی نازهBlush
سایه2 هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط منتظر19
(22-05-2014، 8:47)سایه22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی زیبا بودHeart
امضاتم خیلی نازهBlush

ممنون نظر لطفتونهBlush
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ
امام زمان به تازگی ظهور میکنن.اگر نه انشاالله ما بمیریم.Angel
پیر شدیم ولی بزرگ؟نه!
پاسخ
(22-05-2014، 8:18)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 23:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 21:36)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 20:52)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما شاهدیم که چطور ثروت کشور رو رایگان به دشمنان خونی ایرانی دادن
ما شاهد یکی از فاسدترین اقتصادهای دنیا هستیم که در آن مدیری با صورتی پر از محاسن و احتمالا داغی بر پیشانی 12 میلیارد حق ماموریت می گیرد و یک دقیقه هم ماموریت نمی رود.
ما شاهد خیلی چیزها هستیم اینجا ...

خب که چی؟؟؟
اینا چه ربطی به حفظ ارزش ها داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

هیچی منم از ارزشاتون نوشتم.
مردم رو به خاک سیاه نشوندن هم یه نوع ارزشه واسه خودش

سفسطه نکنید حفظ حجاب یه مسئله ی کاملا شخصیه ..........

مردم هم به خاک سیاه ننشستن دارن زندگشون رو میکنن

بعله.....

(22-05-2014، 6:44)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل بیشتر مردم اینکه دین رو اجبار میبینند

متاسفانه.....
درحالی که دین برای راحتی مردم اومده....
کشورهای غربی و غیر مسلمون دارن از اصول ما برای پیشرفت خودشون استفاده میکنن اون وقت مردم ما..........

طبق آمار در اروپا و امریکا هر روز بر تعداد خانم های محجبه افزوده میشه چون دارن به ارزش حجاب پی میبرن.....
ولی تو کشور ما برعکس
اونا راهی رو که ما الانداریم میریم رو سال ها پیش رفتن....
و به بمبست رسیدن و الان در پی جبران هستن....

ممنون از حضورتون
اگه شخصیه چرا به زور متوسل میشین. اوضاع رو یه کم برعکس فرض کن. اگه قدرت این اجازه رو به شما یده که اینجوری با بدحجاب و بی حجاب رفتار کنین اونام لابد میتونن فرداروزی این رفتار غلط رو با شما داشته باشن.
نیازی نیست بری ببینی تو جامعه چه خبره همینطور که سرت زیر برفه گوشاتو تیز کن حداقل
من نمیدونم شما این آمارها رو از کجا درمیارین دقیقا؟ این نظام شما اوضاع مملکت خودمونو درست نمیتونه رصد کنه خواهشا موجبات خنده مارو فراهم نکنید دندون دردم عود میکنه. کشورای غربی دقیقا از کدوم اصول شما برای پیشرفت دارن استفاده میکنن. شما که میگین اونا تو سراشیبی سقوطن نکنه اصول شما ایراد داره؟ میتونی دقیقا بگی اصول دمکراسی و تفکیک قوا و بانکداری و ... دقیقا از کدوم یکی از مبانی فکری مسلمین نشئت گرفته؟
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط ℜ. mti ، armin van buuren ، šhεïdα
کع چیـــــــــــــــ؟؟؟Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط ℜ. mti
(22-05-2014، 9:45)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 8:18)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 23:01)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 21:36)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 20:52)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما شاهدیم که چطور ثروت کشور رو رایگان به دشمنان خونی ایرانی دادن
ما شاهد یکی از فاسدترین اقتصادهای دنیا هستیم که در آن مدیری با صورتی پر از محاسن و احتمالا داغی بر پیشانی 12 میلیارد حق ماموریت می گیرد و یک دقیقه هم ماموریت نمی رود.
ما شاهد خیلی چیزها هستیم اینجا ...

خب که چی؟؟؟
اینا چه ربطی به حفظ ارزش ها داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

هیچی منم از ارزشاتون نوشتم.
مردم رو به خاک سیاه نشوندن هم یه نوع ارزشه واسه خودش

سفسطه نکنید حفظ حجاب یه مسئله ی کاملا شخصیه ..........

مردم هم به خاک سیاه ننشستن دارن زندگشون رو میکنن

بعله.....

(22-05-2014، 6:44)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل بیشتر مردم اینکه دین رو اجبار میبینند

متاسفانه.....
درحالی که دین برای راحتی مردم اومده....
کشورهای غربی و غیر مسلمون دارن از اصول ما برای پیشرفت خودشون استفاده میکنن اون وقت مردم ما..........

طبق آمار در اروپا و امریکا هر روز بر تعداد خانم های محجبه افزوده میشه چون دارن به ارزش حجاب پی میبرن.....
ولی تو کشور ما برعکس
اونا راهی رو که ما الانداریم میریم رو سال ها پیش رفتن....
و به بمبست رسیدن و الان در پی جبران هستن....

ممنون از حضورتون
اگه شخصیه چرا به زور متوسل میشین. اوضاع رو یه کم برعکس فرض کن. اگه قدرت این اجازه رو به شما یده که اینجوری با بدحجاب و بی حجاب رفتار کنین اونام لابد میتونن فرداروزی این رفتار غلط رو با شما داشته باشن.
نیازی نیست بری ببینی تو جامعه چه خبره همینطور که سرت زیر برفه گوشاتو تیز کن حداقل
من نمیدونم شما این آمارها رو از کجا درمیارین دقیقا؟ این نظام شما اوضاع مملکت خودمونو درست نمیتونه رصد کنه خواهشا موجبات خنده مارو فراهم نکنید دندون دردم عود میکنه. کشورای غربی دقیقا از کدوم اصول شما برای پیشرفت دارن استفاده میکنن. شما که میگین اونا تو سراشیبی سقوطن نکنه اصول شما ایراد داره؟ میتونی دقیقا بگی اصول دمکراسی و تفکیک قوا و بانکداری و ... دقیقا از کدوم یکی از مبانی فکری مسلمین نشئت گرفته؟

سلام مجدد تا شما یه لیوان آب بخورید و از عصبانیتتون کم بشه من هم نظر خودم رو بدم

راستی ما اینجا برای دعوا نیومدیم ها.....

اما حجاب و مسئله ی شخصی: درسته حجاب مسئله ی شخصیه ولی دین تو متن زندگی هست و امر به معروف هم از فروع دین و از اون مهمتر فلسفه ی قیام عاشورا....
کسی که با حجاب نامناسب توی میاد تو جامعه اون دیگه مسئله ی شخصی محسوب نمیشه و کاملا عمومی میشه و مربوط به تمام افرادی میشه که تو جامعه زندگی میکنن

حالا میمونه روش امر به معروف که اون بحثش جداست و عده ای متاسفانه به روش نادرست متوسل میشن

زیر برف بودن سر!Big Grin و منبع آمار ها:
فکر میکنم این کلماتی که شما به کار بردین بیشتر در مورد خودتون صادقه چون بد جور زیر برفین -------- با یک سرج ساده تو نت میتونید اطلاعات خوبی به دست بیارین

3-کشور های غربی و اصول اسلامی:
برای نمونه حجاب ....
برای اونم لازم نیست زحمت زیادی بکشین با یه سرچ ساده دستگیرتون میشه.....
و همینطور خیلی از اصولی که اسلام برامون تعیین کرده...

4- شما مثل اینکه زیاد اهل جمع بستن هستینSmile
همش شما شما میگید
ایکاش تا وقتی راجع به کسی شناخت کافی نداشتیذ قضاوت نمیکردین.....
ما هم یه آدم معمولی هستیم مثل همه....
و عقاید مخصوص به خودمون
توی خونداده ی کاملا معمولی.....

و من الله توفیق..........
پاسخ
ConfusedConfusedConfusedلااقل شاهد خونریزی و جدا کردن سر دختران نیستیم
اگر زن های ایران هم حجاب داشتن خدا می دانست  چه بلایی بدتر سرمان می امد
پاسخ
(22-05-2014، 9:52)SaHaR ♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کع چیـــــــــــــــ؟؟؟Dodgy

هیچی
خوش باش......Big Grin
پاسخ
(22-05-2014، 10:00)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مجدد تا شما یه لیوان آب بخورید و از عصبانیتتون کم بشه من هم نظر خودم رو بدم

راستی ما اینجا برای دعوا نیومدیم ها.....

اما حجاب و مسئله ی شخصی: درسته حجاب مسئله ی شخصیه ولی دین تو متن زندگی هست و امر به معروف هم از فروع دین و از اون مهمتر فلسفه ی قیام عاشورا....
کسی که با حجاب نامناسب توی میاد تو جامعه اون دیگه مسئله ی شخصی محسوب نمیشه و کاملا عمومی میشه و مربوط به تمام افرادی میشه که تو جامعه زندگی میکنن

حالا میمونه روش امر به معروف که اون بحثش جداست و عده ای متاسفانه به روش نادرست متوسل میشن

زیر برف بودن سر!Big Grin و منبع آمار ها:
فکر میکنم این کلماتی که شما به کار بردین بیشتر در مورد خودتون صادقه چون بد جور زیر برفین -------- با یک سرج ساده تو نت میتونید اطلاعات خوبی به دست بیارین

3-کشور های غربی و اصول اسلامی:
برای نمونه حجاب ....
برای اونم لازم نیست زحمت زیادی بکشین با یه سرچ ساده دستگیرتون میشه.....
و همینطور خیلی از اصولی که اسلام برامون تعیین کرده...

4- شما مثل اینکه زیاد اهل جمع بستن هستینSmile
همش شما شما میگید
ایکاش تا وقتی راجع به کسی شناخت کافی نداشتیذ قضاوت نمیکردین.....
ما هم یه آدم معمولی هستیم مثل همه....
و عقاید مخصوص به خودمون
توی خونداده ی کاملا معمولی.....

و من الله توفیق..........
سلام من که عصبانی نیستم خونسردتر از این حرفام. در کمال آرامش انگشتان ظریف خود را بر پیکر زمخت کیبرد می فشارم تا خدای نکرده احساس ناخوشایندی بر خاطر شریفتان مستولی نگردد.
واقعا از برداشت اشتباهم پوزش میخام. واقعا متوجه نشدم که منظورتون از اینکه حجاب مسئله شخصیه فقط مربوط به چاردیواری منزل و در بین محارمه. س نتیجه میگیریم که اصلا شخصی نیست. خب مشکل حله.
همین سرچای ساده رو میزنین که اطلاعات غلط بهتون منتقل شده. زین پس یه خرده پیچیده تر سرچ کنید لطفا! برای اطلاع سرکارعالی در جوامع لیبرال طرز پوشش (و در کل اعتقادات) امری شخصی ست و روی آوردن خانم ها به حجاب در اون جوامع کاملا منطبق بر اصول حاکمه. 
میگم شما چون افکارم باهاتون فرق داره. میترسم شما جمع بستن خودم و شما رو توهین به خودتون تلقی کنید. 
موفق و منصور باشید!
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star عوارض توجه به دین سطحی
Heart اثبات وجود خدا قابل توجه بعضیا
  توجه توجه كشف يك اشتباه فاحش در قرآن :(
  قابل توجه دانشجویان و دانش اموزان و همه اعضای انجمن(مهم)
  با توجه به وجود قرآن و احادیث، چه نیازی به علما باقی می ماند؟
  * توجه *
  قابل توجه اونایی که میگن وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد..
  " قابل توجه مسلمونا....
  این نکته برای بسیاری از افراد قابل درک نیست.
  متن تکان دهنده و قابل توجه "بدحجاب ها بدونن "

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان