امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

(21-05-2014، 12:29)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ._.

(21-05-2014، 12:23)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جعبه ابزار:|

ما جعبه ابزار نداریم Angel

ما هم نداریم129f  عجب تفاهمی129f
ما داریم میخای؟|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker
آگهی
(21-05-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اسمتو مجهول میکنه |||: جرات نداشت بیاد طرف من ||: (((: دید من درس خوندن بلدم نیومد ((((:
کی ؟ =/
همین مشکله تو انجمنو میگم نتونست بیاد طرفم ||: تو رو یتیم گیر اورد انقد ازت کم کرد =|

||||||||:
الان تو فاز بی جنبه ای هسی نه ؟ @__@

خـیـــر @____@
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
نقل قول: این شکلکه روم تاثیر گُذاشت من نمیرم :|

سلـام :|

ینی حال کردی من چه مغز متفکری هسم؟=)
من میتونم با کارهام رو کل دنیا تاثیر بزارم:89:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خبـــــــــــــــــــــــٍ كسي كه با درود نگفتــــــــــــــــٍ حآلآ مشكليــــــــــــــٍ ما بشــــــــــٍون ميگيم بدرودAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 195
(21-05-2014، 12:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 12:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معذرت خواهی همیشه به این معنی نیس

که تو اشتباه کردی و حق با طرف مقابلته!

خیلی وقتا هم معذت خواهی یعنی

اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره!!

قابل توجه همه *ـ_ـ*

آیسان تو هم ناراحت نشو !

خوش ب حال اون یارو چ زنی گیرش میاد نورا (:

عاشق حرفاتم (:

من ناراحت نشدم من کسی نشناسه تو که میشناسی میگم خدافس ولی نمیرم :|
میگی برا همیشه میری....
فردا میبینیم انجا پلاسی:|:|:|:|
دیه واقعا باس برم.....
بای آل!

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، F A R ! N
(21-05-2014، 12:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حال اون یارو چ زنی گیرش میاد نورا (:

عاشق حرفاتم (:

من ناراحت نشدم من کسی نشناسه تو که میشناسی میگم خدافس ولی نمیرم :|

کـی ؟ ._.

تموم حرفای من چیزایی که از شما یادگرفتم ^_^

آیسان ناراحت نمیشود فقط جو میدهد ـ_ـ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker
(21-05-2014، 12:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم میخواس ه*ک کردن بلد باشم .. ولی بلد نیسم . ی عشق ه*کرم نداریم بخاطر ما اکانت مردمو ه*ک کنه .. cry girl

جآنم نورا؟ ..
راسی ؛ چیز چی شد؟؟هوون موضوعه .. -____-

من هسم-_-

(21-05-2014، 12:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كفتكوسالمه آيا؟

فرين صابره ديكه بارسال نزديك دو هفته فلش كلابريد ارور ماي بي بي ميداد منم اكانتم جديدبودبكيد دوباره اينوساختم ععع

مث اینکه هر سال قراره یه بلایی سر سایت بیادRolleyes
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ×ThundeRBolT× ، F A R ! N
(21-05-2014، 12:30)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همیشه دعوا میشه؟    :|

چرا نسخه خرابه؟     :|

چرا امضای من اینقد پوسیده؟     :|

چرا ستاره هام کم شده؟ :|

چرا شاخین خز شد؟                     :|

چرا من آن هستم ؟ :|
از بس میشینی پای کامپیوتر Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 195
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، F A R ! N
(21-05-2014، 12:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این شکلکه روم تاثیر گُذاشت من نمیرم :|

سلـام :|

ینی حال کردی من چه مغز متفکری هسم؟=)
من میتونم با کارهام رو کل دنیا تاثیر بزارم:89:

هوممم !! (:

برو تو مؤسسه ی دانشمندان بدون فسفر ثبت نام کن :|

یه سوالی بپرسم؟ :|

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

سارا ی چی بگم !؟ :|

من ب خودم شک دارم احساس میکنم نسبت ب من حس بدی داری و از من بدت میاد :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 195
 سپاس شده توسط Albert wesker ، First Star ، Magical Girl
(21-05-2014، 12:29)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم نداریم129f عجب تفاهمی129f

جدی ؟! ._.

(21-05-2014، 12:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم میخواس ه*ک کردن بلد باشم .. ولی بلد نیسم . ی عشق ه*کرم نداریم بخاطر ما اکانت مردمو ه*ک کنه .. cry girl

جآنم نورا؟ ..
راسی ؛ چیز چی شد؟؟هوون موضوعه .. -____-

مخاطب ما بلده ._.

هیچی نشد *^__^*
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان