امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

حداقل نامردی هم نکرده |:

-40 میکرد ک رُنـد شه ||: ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(21-05-2014، 9:49)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ‗__‗ـلآم خـ‗__‗ـوبید؟
تیز بال و   H!V$، Directioner girl،_،helenpak

خوبم شما چه طورید؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 149
(21-05-2014، 9:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:50)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآم علــــــک ^^

(21-05-2014، 9:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخـره نکـن |: من الان سیمـآم قـآطیه -_- کـآش واس خـودت اینطوری میشد میفهمیدی -_-

تو ک نمیدونی چ دود چراغـآیی خـوردم ! |:

هرروز 20 , 30 تا پست تو ادبیات میدادم ! شایدم بیشدر ..

اونوقت ی دفه همه ارسالیهات بپره ! اونم چی ؟! بشه ~~> -45

برو خدارو شکر کن من 352 تا از ارسالام کم شده تو 300 تا! @_@

خودتو با من مقایسه میکنی !؟ |:

تو مقـآم دآری ! اونم مُـدیر |: ولی من خواستم نویسنده شم -_-

از ارسالی هایه تو 10000 تا هم کم بشه مهم نی |: بازم همون مدیر خواهی موند -_-

ولی منه بدبخت چی !؟Confused

ستاره هات کو ؟ |:

رفتن گُـل بچیـنن -____________-

با اجازه ی پدر مادرت بعله !! |:

(21-05-2014، 9:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی رکورد کمترین ارسالی فلشو شکستی :|

نـورا !؟ |: تو دیگه چرا !؟ |:

-_-

آدما رو باید تو شرایط سخت شناختSmile

اره کُلـآ همه جـآ خـآلی میـدن وقتی به مـآ میرسـه ..!

من جو میدم ^_^

عکس هم گرفتم یادم باشه این زمانو P:

حداقل میگفتی من یه ژست خوف میگرفتم |:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star
(21-05-2014، 9:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات دو وی وانت ؟ Big Grin

ارســـــــــــــــــــــال
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودافس !!

هقققققققققـ ...
 سپاس شده توسط First Star
(21-05-2014، 9:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تيــــــــــــــــــــــــــز بال كيستــــــــــــــــــــــــــــٍ عآيــــــــــــٍآ؟

تیز بال پسر مامان و باباشه....
با اجـآزه ی ننـم ؛ هـلن ||=

احـححح |: وقـت گیر آوردی تو این هیری ویری -_____-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
فاطی ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-05-2014، 9:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام O__o

سليمٍ دايركشنريـــــــــٍ مرضيــــــــــٍ بودي عآيـــــــــآ؟؟؟

چقد کش دار حرف میزنی :|

فاطی هستم !!

(21-05-2014، 9:48)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Directioner girlو@H!V$
سَـ‗__‗ـلآم
علیک ..

(21-05-2014، 9:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات دو وی وانت ؟ Big Grin
Dryness -_- :|
 سپاس شده توسط First Star
سلام دوستان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان