امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

بینم من چیزیم کم نشده ؟ |: -_____________________-
آگهی
(21-05-2014، 9:50)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآم علــــــک ^^

(21-05-2014، 9:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که ارسالاش تو انجمن از همه کمتره میخواد نویسنده بشه-___-p345
مسخـره نکـن |: من الان سیمـآم قـآطیه -_- کـآش واس خـودت اینطوری میشد میفهمیدی -_-

تو ک نمیدونی چ دود چراغـآیی خـوردم ! |:

هرروز 20 , 30 تا پست تو ادبیات میدادم ! شایدم بیشدر ..

اونوقت ی دفه همه ارسالیهات بپره ! اونم چی ؟! بشه ~~> -45

برو خدارو شکر کن من 352 تا از ارسالام کم شده تو 300 تا! @_@

خودتو با من مقایسه میکنی !؟ |:

تو مقـآم دآری ! اونم مُـدیر |: ولی من خواستم نویسنده شم -_-

از ارسالی هایه تو 10000 تا هم کم بشه مهم نی |: بازم همون مدیر خواهی موند -_-

ولی منه بدبخت چی !؟Confused

ستاره هات کو ؟ |:
سليم هليمــــــٍ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 148
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(21-05-2014، 9:50)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآم علــــــک ^^

(21-05-2014، 9:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که ارسالاش تو انجمن از همه کمتره میخواد نویسنده بشه-___-p345
مسخـره نکـن |: من الان سیمـآم قـآطیه -_- کـآش واس خـودت اینطوری میشد میفهمیدی -_-

ستاره هات کو ؟ |:

رفتن گُـل بچیـنن -____________-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(21-05-2014، 9:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اگه چند بار دیگه اون تاپیک انتقال داده بشه تا منفی 100000 هم میره!!!

منم صفر میشمcry girl

یاد اعداد اون جدول مقدار گرمای ویژه مواد افتادم :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-05-2014، 9:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ضـدحـآلی خـوردم خـُدا وکیـلی -_-

ولی رکورد کمترین ارسالی فلشو شکستی :|

نـورا !؟ |: تو دیگه چرا !؟ |:

-_-

آدما رو باید تو شرایط سخت شناختSmile

اره کُلـآ همه جـآ خـآلی میـدن وقتی به مـآ میرسـه ..!

من جو میدم ^_^

عکس هم گرفتم یادم باشه این زمانو P:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، ツClas$i☪ J☯ ツ
وات دو وی وانت ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
بیایید ارسال بی افزاییم Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=31578&page=342
تيــــــــــــــــــــــــــز بال كيستــــــــــــــــــــــــــــٍ عآيــــــــــــٍآ؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 148
(21-05-2014، 9:53)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2014، 9:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اگه چند بار دیگه اون تاپیک انتقال داده بشه تا منفی 100000 هم میره!!!

منم صفر میشمcry girl
یاد اعداد اون جدول مقدار گرمای ویژه مواد افتادم :|
تازه دما هم حداکثرش منفی 273 است این چجوری میخواد منفی ده هزار بشه من نمیدونمoO
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Wanton
(21-05-2014، 9:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآم علــــــک ^^

ستاره هات کو ؟ |:
سليم هليمــــــٍ

هییم ^^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان