امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

فآطی ؟؟
:||
نوزده با سی وپنج حدود 16 تا فرقشه :|||||
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(20-05-2014، 14:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی من الـان با قیجی جتری های جلومو برا اینکه احساس تنهایی نکنی کوتاه کردم (: :|

البته کوتاه بود کوتاه تر شُد :| !!

منم کوچیک بودم همیشه جلوموهامو با قیچی کوتاه میکردم مامانمم خواب بود واسش کوتاه میکردم خخخخخخخ.یادش به خیر!!!!!Big Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-05-2014، 14:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 14:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 14:25)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 14:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 14:22)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که اومد دید افلاینی گفتم ول کن نرو -__-
باورت نمیشه اومد از خودش بپرس

خُ فرزندم من باورم میشه ..

میگم چرا نمیاد پَ ؟..

بهش یه زنگ بزن بگو آیسان منتظره بیا حسابشو برس ..
ایسان دار میگم گفتم نیا همه چی رو به راهه
بعد باز میگی چرا نمیاد؟؟0_0
خو من میخوام بیاد ..

بهش زنگ بزن بگو نظرم عوض شُد برو با ایسان دعوا ..

مگه کینه نداری از من ؟

من میخوام اهورا بیاد منو دعوا کنه .. میخوام ببینم چیا میخواد بگه ..
باز اینا شروع کردن:|
-____-

صلوات بفرستین-__-
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 79

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT×
خب درودـ به خودم پسـ ((: ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
من دیگه سپاس میدم حال تایپ ندارم.
اونایی که سلام دادن یا خدافسی کردن با سپاس ج دادم.
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-05-2014، 14:24)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودـ .. خدمت جیگرآیِ فلشخور ((:
من که مغزم:|
آیسان که کلیه اس:|
ماعده طحاله:|
این امیر (دوجنسه:|) لوزالمعده اس:|
فاطی هم که روده اس:|
نه..!
جیگر نداریم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، -м α є ∂ є- ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
جیگر منم Tongue
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-05-2014، 14:31)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگر منم Tongue

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، sjmmc
(20-05-2014، 14:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز اینا شروع کردن:|
-____-

من کُلن کرم کون دارم تنم میخاره :| !!

(20-05-2014، 14:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان نمیخوام الکی اذیتش کنم
اعصابش خورد میشه -_-
رعایت حالشو بکن-_-

پوفف ..

رعایت حالشو بکنم ؟

مائده خو حتمن چند کلام حرف خصوصی باهاش دارم بهش بگو بیاد ایسان حرف خصوصی بات داره ..

(20-05-2014، 14:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای ایسی ^__^

مرسی عزیزم ^__-

چتری ؟^((^
ههه

عشقمی ^_-

عزیزمیییی ^_^ !! Heart
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 79
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Mᴏsᴇs ، pink lady ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-05-2014، 14:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 14:31)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگر منم Tongue

رضآ رضآ ایو بذار آوات .. هم بهت میآد هم سبکه آوآتارته ..
Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان