امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

(20-05-2014، 11:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُحسن عاشق کسی نی جُز ... نوراااااااااااااااااااا ^_^ !! :|

جانم :|| ؟؟

آیسان بدون هیچ شکی خل شده Angel

هـــــــی من میگم نباید به دخترا راز گف ... |||:

هوی بگو باس چی میخوای بری !؟ :|
اجب اعتماد به سقفی داری ||: بهت بگم که بری بی بی سی پخش کنه ||: ؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
نورآع >.<

مثل خودت جیغ جیغو بود ((:
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT×
(20-05-2014، 11:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشات کجاس ؟ Angel

هومم ایناها O_O

نقل قول: اشخاصی که 24 ساعته اینجا ول هستن بدونن یه مشکلی دارن تو اجتماع جا نیوفتاده هستن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میان تو سایتای اجتماعی حرف یا موفت میزنن.
عکس سیگارو و شرابو عرقو نمیدونم عشقمیو دوست دارمو اینجور چیزا...
در حالی جرعت ندارن از در خونه بیان بیرون ..
بچه جون خودتو درست کن بعدا دیگرانو نصیحت کنو یه خنده بگیر.

نقل قول: میدون خری شکی در این حرفت نیست عقده ای

احسان لجش گرفته مورچه گازش گرفتههه هو هو هو ^_^ !!

هرچی دلت میخواد بهم بگو .. یه گوشم در یه گوشم دربازه (: !!

من به واق واق سگایی مث تو عادت دارم درضمن مُخاطبم تو نبودی که مث هاپو پریدی وسط من با امیر بودم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 62
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، First Star
وبه عشقت قشنگ بود امیر ( با اینکه نمیدونم کدوم بود )
:||
ولی همشو رفتم .. یکیش فیل*ر شده بود ((:
(20-05-2014، 11:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقدیم به همتون Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^_^
ای درد کوفت زهرمار >.<
چه صدای گوش خراشی داشت نکبت |:
زهرم ترکید بابا صدای کامپیوترم زیاد بود.
Confused
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 62
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، First Star
(20-05-2014، 11:36)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجب اعتماد به سقفی داری ||: بهت بگم که بری بی بی سی پخش کنه ||: ؟

نگو به درک ب *** نداشتم :| .. !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 62
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Mr.Robot ، ×ThundeRBolT×
هوممم ..
من برم دیگه .. بدرودـ ...
(20-05-2014، 11:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشات کجاس ؟ Angel

هومم ایناها O_O

0_0 من محسنو دوس ندارم Angel
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(20-05-2014، 11:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشات کجاس ؟ Angel

هومم ایناها O_O

نقل قول: اشخاصی که 24 ساعته اینجا ول هستن بدونن یه مشکلی دارن تو اجتماع جا نیوفتاده هستن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میان تو سایتای اجتماعی حرف یا موفت میزنن.
عکس سیگارو و شرابو عرقو نمیدونم عشقمیو دوست دارمو اینجور چیزا...
در حالی جرعت ندارن از در خونه بیان بیرون ..
بچه جون خودتو درست کن بعدا دیگرانو نصیحت کنو یه خنده بگیر.

نقل قول: میدون خری شکی در این حرفت نیست عقده ای

احسان لجش گرفته مورچه گازش گرفتههه هو هو هو ^_^ !!

هرچی دلت میخواد بهم بگو .. یه گوشم در یه گوشم دربازه (: !!

من به واق واق سگایی مث تو عادت دارم درضمن مُخاطبم تو نبودی که مث هاپو پریدی وسط من با امیر بودم :|
ک*شعر تفت نده خانومی...

زیادی داری زر زر میکنی کارمون به کجا رسیده یه جوجه ماشینی داره قد قد میکنه اخه تو یه فحش منی بهت بدم گریه میکنی میری ننتو میاری..
تازه عمتو مورچه گاز گرفته
دختره جر خورد انقدر جیغ زد :||||||
دیگه بدرودـ جدی جدی !!×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان