امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~ ســـوتـیـکــده ~

سلام به کاربران گرامی 

اینجا مخصوص سوتی هایی هست که دادین !!
دیگه لازم نیست برای این جور سوتی ها موضوع بزنین 

ولی این تاپیک مخصوص سوتی های عمومی است که عنوان خاصی ندارن.
اونایی که عنوان خاص دارند می تونن موضوع جدا بزنن..
مثلا سوتی های برنامه 90 یک موضوع خاص است.

مثلا اینجا مخصوص سوتی های مدرسه و خونه و مغازه و ایناس 

این سوتی ها رو می تونین از جانب خودتون بگین یا پیدا کنین 
 سپاس شده توسط باران 15 ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dead Silence ، pink lady ، ☆รคђคг★ ، šhεïdα ، NeginNg ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، -м α є ∂ є- ، MOHSENEBRAHIMI ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، شکوفه2 ، Jack Daniel'ѕ ، farzguee ، Adl!g+ ، صوصن ، f a t e m e h ، MR.FARZAM ، Mᴏsᴇs ، الیکا0 ، mad.man ، P e D i ، دختر زیبا ، 7383 ، تارا گوگولی ، من محمد ، яᎧмιиα ، Shervin_ST ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، marjan74 ، روناك عاشق ، *Armila* ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، arooos ، D.I.Z.E.R.E ، pegah jb ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
آگهی
بآ اجازه من اولین نفر تعریف میکنم :
یه بار میخواستم از یه نفر که خیلی برام مهم بود تعریف کنم !
بهش گفتم : میدونستی چقدر شبیه فلان بازیگر هالیوودی ؟
اونم با خوشحالی گفت : نه بابا اون که خیلی خوشگله ، من کجا ؟ اون کجا ؟
منم گفتم : نع کجآش خوشگله بابا ؟ اتفاقا من خیلیم ازش بدم میآد !
4fvf:4fv:
ینی خاکروبه تو سرم !

دیگه دیدم فضآ گرمه سوتی بعدی رو هم میگم :

تو رختكن استخر بودم همه خانوما نیگام میكردن كلی جو گیر كه حتمن خیلی خوشكلم دارن اینجوری هاج و واج نیگام میكنن
زیر دوش درصد نیگاها بیشتر شد بازم كلی خر كیف..
احساس كردم چشام تار میبینه...
تو دلم گفتم كثافتا اینقد نیگا كردن چشمم زدن ولی همشون مثه جن زده ها نیگام میكردن و بهمدیگه نشونم میدادن
تو سونا حس كردم دیگه چشام نمی بینه ، گفتم حتمن دارم می میرم خیلی چششون بد بود لامصبا  !
همینكه خواستم چشامو بمالونم دیدم عینك آفتابی اندازه تایر ماشین رو از تو چشام در نیاوردم !
از خجالت گریه م گرفت
cry girl

یکی دیگه هم بگم ¿¡
آخریشه قول میدم !
^_^
پسر خالمو تو خیابون با دوس دخدرش دیدم !
رفدم جلوشون یه لبخند ملیحی بهشون زدم !
بدبخت پسر خالم حول شد گفت : خواهرمه !!!
ینی در این حد ؟¿?
یکی یه رانی هلو واسم باز کنه فشار افتاااد
@_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
~ ســـوتـیـکــده ~ 1
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، نگین15 ، šhεïdα ، NeginNg ، ×ThundeRBolT× ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، شکوفه2 ، Meteorite ، farzguee ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Mᴏsᴇs ، امیر خفن ، جوجو خوشگله ، PeRFeKT G!Rl ، الیکا0 ، First Star ، OGAND$ ، ZedBazi pooria ، *GANDOM* ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، TiN@ JOoOoN ، marjan74 ، karona ، *Armila* ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، arooos ، D.I.Z.E.R.E ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، تیلور خوشگله ، _PαяαиÐ_ ، Mr.Unnamed
یه بار همکار بابام زنگ زد خونه گفت سلام ببخشید باباتون گوشیشون خاموشه خونه نیستن باید بیان ؟ گفتم نه ما خارج از شهریم ( بابام گفت بیخیال خسته ام ) اون گفت ممنون و قطعه کرد ! تازه فهمیدم پرت تر از خودمم پیدا میشه O_O
نکته رو گرفتی ؟
 سپاس شده توسط نگین15 ، ☆รคђคг★ ، šhεïdα ، NeginNg ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، شکوفه2 ، Meteorite ، farzguee ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، First Star ، Mᴏsᴇs ، امیر خفن ، Adl!g+ ، الیکا0 ، *GANDOM* ، яᎧмιиα ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، *Armila* ، arooos ، D.I.Z.E.R.E ، karona ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
بچه بودم.یکی تو کلاسمون بود که خیلی باهاش رقابت میکردم.سر زنگ علوم معلممون خانوم نمیدونم چی چی بود یه سوال پرسید داوطلبی منم اومدم زود تر ازاون جواب بدم،
گفتم مامان من بگم...!
من |=
معلم علوم |:
رقیبم D:
~ ســـوتـیـکــده ~ 1
 سپاس شده توسط عاشق تنهای تنها ، نگین15 ، NeginNg ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Meteorite ، شکوفه2 ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، پسرک تنها ، ✘v!☻lent girl✘ ، Adl!g+ ، الیکا0 ، Thyme ، ZedBazi pooria ، من محمد ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Sara_h80 ، TiN@ JOoOoN ، *Armila* ، arooos ، D.I.Z.E.R.E ، karona ، ♥h@di$♥ ، _PαяαиÐ_ ، Mr.Unnamed
یه روز پشت تلفن یه اقاهه گف سلام خانوم
منم ج دادم سلام خانوم
:|
 سپاس شده توسط نگین15 ، NeginNg ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Meteorite ، شکوفه2 ، farzguee ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، الیکا0 ، Adl!g+ ، *Armila* ، arooos ، TiN@ JOoOoN ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
یه روز داشتم با یکیـ از دوستام میحرفیدم . منم هعیـ این آهنگ نیکیـ فآکرش تو رو مخم بوود .

از این ور اون ور ... ازش پرسیدم اینستا داری, ((: ؟

گف آآرع ^.^

منم عوض اینکه بش بگم هع بیا منو فالوو کن گفتم : هع !!!!!!! بیا منو فآک کن :|

یعنیـ طرف اونجا داشت موبایلشو گاز میزد .--.
 سپاس شده توسط Thyme ، شکوفه2 ، نگین15 ، Meteorite ، farzguee ، NeginNg ، پسرک تنها ، الیکا0 ، G*O*H*A*R ، امیر خفن ، Adl!g+ ، hosein(●̮̮̃•̃) ، ZedBazi pooria ، *Armila* ، arooos ، TiN@ JOoOoN ، D.I.Z.E.R.E ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
یه بار تو فیس بوک اومدم برا یکی از دوستام فحش و دری وری نوشتم ( آخه عادتمونه با دوستامون از این شوخیا میکینیم ) خلاصه اشتباهی دادم به یکی دیگه ، دادم به مخاطب خاص Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط نگین15 ، icegirl681 ، شکوفه2 ، farzguee ، NeginNg ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، الیکا0 ، Adl!g+ ، arooos ، TiN@ JOoOoN ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
یه دفعه رفته بودم پیش دوستم میخواست اس بده که اسمم نیلوفره
اشتباهی نوشت اسمم نیلو فرنگیهBig Grin
??☜ ﺁﺳِﻤﻮﻥْ ﺁﺑﻴِـــــﮧْ
?? ﺟﺎٓﯼِِ ↜ ﺍُﻭْﻥْ ↝ ْ ﺧﺎٓﻟﻴِـــــﮧْ??
?? ﮐِﻪ ﺑﺎٓﺷـــــِﮧ ﻭُ ﺑِﺒﻴﻨـــــﮧ ??
ﺍﻳﻨْﻘَﺪْ ☜ ﺣﺎٓﻟِﻤـﻮﻥ ☞ ْ ﻋﺎٓﻟﻴِــــ
 سپاس شده توسط خخخخ ، farzguee ، NeginNg ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Adl!g+ ، الیکا0 ، ZedBazi pooria ، arooos ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
یه روز تو خونه ما وقتی من بچه بودم،یه آقاهه بزنگ زده بود صدای خیلی خشنی هم داست...

من تلفنو برداشتم تا صداشو شنیدم هول کردم گفتم الو بلام

اونم هول کرد گفت بلو سلام...!

Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط @shahryar@ ، شکوفه2 ، farzguee ، NeginNg ، Wanton ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، bahar03 ، جانگ یونگ هوا ، ✘v!☻lent girl✘ ، الیکا0 ، Adl!g+ ، *GANDOM* ، Sara_h80 ، ~× like nOboDy ×~ ، arooos ، TiN@ JOoOoN ، mina-2mrp ، ♥h@di$♥ ، Mr.Unnamed
یه بار ناظم منو کشید بیرون بعد از کلی سر و کله زدن باهاش تهش میخواستم بگم معذرت میخوام گفتم ممونم.Big GrinBig GrinBig Grin
یه روز از یکی پرسیدن عشق چند حرفه گفت: 4حرف. بهش خندیدن بعد گفت مگه رفیق چند حرفه
 سپاس شده توسط شکوفه2 ، farzguee ، NeginNg ، الیکا0 ، امیر خفن ، Adl!g+ ، arooos ، karona ، Mr.Unnamed

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان