امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

کی صدام زد ؟!!Rolleyes
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 59

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، இFATEMEHஇ
آگهی
(16-05-2014، 19:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی صدام زد ؟!!Rolleyes

-ــــــــ-
|:
 سپاس شده توسط pink lady ، # αпGεʟ
مائده توهم ترک(:
منم ترکم ولی مامان بابام بهم ترکی یاد ندادن):

(16-05-2014، 19:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
حالم از ریاضی بهم میخوره-_-

روژی ^ــــــــــــــــ^
|:
(16-05-2014، 19:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی صدام زد ؟!!Rolleyes
خب یکی زدRolleyesShy

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، pink lady
(16-05-2014، 19:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی صدام زد ؟!!Rolleyes

-ــــــــ-

اخم نکن من امرو زدم تو فاز بیخیالی فردا امتحان دارم هیچی نخوندم برام هم مهم نی

دارم حال میکنم همه دارن بهم میزنگن من جوابشون نمیدم ای حال میدع

امروز روز خودمه فقط ||:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(16-05-2014، 19:37)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 19:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-

روژی ^ــــــــــــــــ^
فاطی^-^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

اه-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
روژیShy

(16-05-2014، 19:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 19:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی صدام زد ؟!!Rolleyes

-ــــــــ-

اخم نکن من امرو زدم تو فاز بیخیالی فردا امتحان دارم هیچی نخوندم برام هم مهم نی

دارم حال میکنم همه دارن بهم میزنگن من جوابشون نمیدم ای حال میدع

امروز روز خودمه فقط ||:

بــوشه ^ــــــ^

امتحـآن چـی داری ؟!

من ریـآضی دارم .. انقــد خونـدم ک دیه مطمئنم 15 نمیشـم ((:

(16-05-2014، 19:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 19:37)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-
ریاضی-_-

روژی ^ــــــــــــــــ^
فاطی^-^

خـــوبی تـو ؟!!
|:
 سپاس شده توسط pink lady
من تاریخ دارم:500:
تاریخ لازم نیس بخونم
خودش واسم نمره های خوبی میاره(:

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان