امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

ســــ بکس ||: همه دوس دارن ما هم دوس داریم ||: امروز به دوسم یه راز گفتم نزیک بود بی بی سی پخش کنه ||:
 سپاس شده توسط ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، Dead Silence ، இFATEMEHஇ
آگهی
سلام...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، இFATEMEHஇ
(15-05-2014، 20:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد خـَز بـآزی -_-
راسی خخخخخخ چار شنبه بچه ها میگن بخاطر اون خز پارتی ازم 3 نمره کم کردن ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ▪неизвестный▪
(15-05-2014، 20:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ||: همه دوس دارن مات هم دوس داریم ||: امروز به دوسم یه راز گفتم نزیک بود بی بی سی پخش کنه ||:

سـوسک تـولـهـ بـآبـآ چطـوره ؟||||||:

امیـر دیـروز خـودمـو جـ*ـر دآدم کـهـ واسـت کـآدو گرفـتم اونوقت آف شُـدی تُ !؟ -_-

ی ذره احسـآس نـدآری تُ بشـر !؟ -_-

واسـت کـآدو گرفتمRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ▪неизвестный▪
(15-05-2014، 20:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ||: همه دوس دارن ما هم دوس داریم ||: امروز به دوسم یه راز گفتم نزیک بود بی بی سی پخش کنه ||:

اینـو ی بـآر گفتـی -ــــ-
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-05-2014، 20:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 20:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 20:34)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 20:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 20:28)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تووف ... :|

تو هرچی هست و الـان نیست ...

بــاس امید تو افــراد گفتگوست ...

من هر وخ غصه دــارم این دامپزشکا حلش میکنن :|

ســلــام ... :|

سلام هليــــــــــ///چرا ناراحتــــــــ بيدي؟

نی دونم -.-

فقد می دونم یه چیز خوونم کم شدع -_____-
نكنه اون مرد خونت بيده؟

شایــــد ... _-_

خدا کنه اـــون باشع :|

هعی . هعی

اـــی کـــاش تو این گروونی ... :|

گــ#ه هم گروون شهـ بعضیا هم بخورنش {!!} :|

Yahoo!، Bing، "parmida"، #zeiama#، ***sooper star***، Ahang jooON، ALONE B0Y، ana69، artabanoos، azeroasla، baran81، Donya Garmoosa2، ERF@N، eshgholoo، ezioo7، F A R D I N، f a t e m e h، helenpak*، hirad68، jojooooooo21، Love song، L☺vely star، mahdi 021، mahdi1441، marjan99، melodicl، neda300، nor25، pardis11، parsa817، pink lady، ROhÅற، RΣΖᏙ ΚHᏙN، saeedrajabzade، saeid، SaHaR ♪، samira malik، srh، Tarokh2.3، tekvando، vma001، x boy، ××~بهتـــرین××~، Ɲ e D a، آتوسا(1)، آلینتا، امیررضا*، تیلور خوشگله، دختر زیبا، سارا 76، عاشق دل شکسته، عصلان، فانتا، فرهاد1370، لی مین هو3، ملیکا ناناز، نسترن خانم، هرميا $*، ياشار22، پرنیان☻♥، پگی، گل رز آبی 2، یاسمین81، றiSs~AlØn، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ، ☼ سلنا 1380 ☼، ♥نیما ♥، ♫♥♫♥♫♥ selena ♫♥♫♥♫♥، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔

این همه آدم

هیچکدوم تو گفتگو نیستن :|

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Donya Garmoosa2، helenpak*، றiSs~AlØn

دافس -_-

من اومدم!!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-05-2014، 21:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 20:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد خـَز بـآزی -_-

چققـد بی جـنبـن -_- [!!]

اونارو سـننه !؟ =/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-05-2014، 21:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس ||: همه دوس دارن مات هم دوس داریم ||: امروز به دوسم یه راز گفتم نزیک بود بی بی سی پخش کنه ||:

امیـر دیـروز خـودمـو جـ*ـر دآدم کـهـ واسـت کـآدو گرفـتم اونوقت آف شُـدی تُ !؟ -_-

کـــآدو ||: ؟ تا حـــآلآ از تو نت 10 تومن شارژ جم کردم ((((:

(15-05-2014، 21:02)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ||: بازم میگم ||: دوسام ریــ*ــدن ||:

(15-05-2014، 21:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد خـَز بـآزی -_-

چققـد بی جـنبـن -_- [!!]

اونارو سـننه !؟ =/
به اونا ربطی نداشته باشه به کی ربط داشته باشه |||: شهرداری ناکجا آبآد ||: ؟
همه همه یه دقیقس ||: دفترو باز کن ||: انظباتو خط بزن دفترو ببند ||: 3 حرکت ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-05-2014، 21:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــآدو ||: ؟ تا حـــآلآ از تو نت 10 تومن شارژ جم کردم ((((:

(15-05-2014، 21:02)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ||: بازم میگم ||: دوسام ریــ*ــدن ||:
خـوبهـ همـونم تُ جمـع کـردی ! تولـد مـن فقـد شـوور خواهـرم بـم 20 تومـن پـول دآد |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
چقد جالب،،،
سلام میکنی سگم مَحَلِت نمیذاره

حداقل ی فُشی ب آدم بدید بهتر اَزینه!!!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان