13-05-2014، 21:41
(13-05-2014، 21:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2014، 21:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عروسی کی ؟ ||: من نبودم واسم خاسگاری رفتین ؟ ||:
(13-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2014، 21:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتی خز |||: من شنبه همین هفته چون معلم یار انشا بودم موضوع انشاع دادم درباره ی خز پارتی !!!
چه خز -__-
خخخاین شنبه نمیرم مدرسه !!! وختی بچه ها انشا رو بخونن پیش دبیر دیگه ... دیگه دیگه ||:
(13-05-2014، 21:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زن 2 0___0 فیلمه ؟ ((((: سریاله ؟ ((((:
امیـر |:
ینی در این حـد |: ؟!
پرونده تو دس کاری کردیییییی !؟ واییی پسر تو چقد شَـریییی ||:
راستی شنیدم زن 2 گرفتی (((((((((:
منظورم این بود ک ی زن دیـگ گرفتی (:
عـروسی دعوتم دیـگ !؟
طرف کیه ؟ |||:
عروسی تُ |: .. نَ هنو خاستگاری نرفتیم !
ســتی ^.^
دخـدره خـوبیـهـ ^.^
اوکی کنم باش بریم خاستگاری ^.^ ؟؟