امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

(13-05-2014، 16:57)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا خانواده ها اصلا یه جوریه که حتی یه موقع هایی هم دیدی دختر با باباش ازدواج کردع...!
پسره هم با خواهرش نامزدن :/
والا :|
i hate U pmc..!  :|
رکی بدنیا نیومدن؟>.<

چرا چرا ^_^
یه دخدر و یه پسر ^___^
همین امروز ساعت 5 به دنیا اومدن ^_^
من 7 ساعته بار دار میشم!  :|
پدر نبودش میگه اسمشو بزارم اصغر و کلسوم :|||||||
مهراوه هم میگع بزار مهراوه و مهراد!
چ کنم من ؟ :/
من گفتم بزار ادرینا و جانیار
ادرینا که پیشنهاد خودت بود جانیار من گفتم^_^
جانی صداش میکنیم
من خالشونم >.<
یاد جکی جان می افتم ..! :|
/:
آگهی
(13-05-2014، 17:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـمـیـشـه بـیـن آهـنـگـآشـون فـرق گـذآشـت هـمـشـون قـشـنـگـن ..
ولـی مـن تـنـهـآیـی و کـمـآ  رو بـیـشـتـر از هـمـه دوسـت دآرم ..

شبا ، ردپا ، تنهایی ، سنگین ، آسمون ، برد و باخت ، کما ، باد و بارون ، کلمه عبور و شهر من !

اینا بهترین فیتای حصین و صادقن بنظر من !
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wєιяɗ
(13-05-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:57)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا خانواده ها اصلا یه جوریه که حتی یه موقع هایی هم دیدی دختر با باباش ازدواج کردع...!
پسره هم با خواهرش نامزدن :/
والا :|
i hate U pmc..!  :|
رکی بدنیا نیومدن؟>.<

چرا چرا ^_^
یه دخدر و یه پسر ^___^
جانی صداش میکنیم
من خالشونم >.<
/:
خود دانی|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
عرفان میگم با فایـر فـآکس یـآ کروم بیـآی خعلللی بهــتره !

هم سپـآس میتــونی بـدی ؛ هم میشـی عـرفی قبلی :/

هم مث بچه آدم حرفـ میزنی :/

خعلیییی شیـک و مجلسی تـر :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(13-05-2014، 17:08)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/15669682688860448846.png

||:

ایمان میتونی حستو تو این لحظه برا ما توصیف کنی؟..|:

مشکل جدول سپاس توی دیتابیسه !

تا حالا بهش بر نخورده بودی ؟
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(13-05-2014، 17:09)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـمـیـشـه بـیـن آهـنـگـآشـون فـرق گـذآشـت هـمـشـون قـشـنـگـن ..
ولـی مـن تـنـهـآیـی و کـمـآ  رو بـیـشـتـر از هـمـه دوسـت دآرم ..

شبا ، ردپا ، تنهایی ، سنگین ، آسمون ، برد و باخت ، کما ، باد و بارون ، کلمه عبور و شهر من !

اینا بهترین فیتای حصین و صادقن بنظر من !
هـیـم رد پـآشـونـم خـشـنـگـه ^-^

اصـن هـمـه آهـنـگـآشـون قـشـنـگـن ^-^
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 189
 سپاس شده توسط Wanton ، Wєιяɗ
(13-05-2014، 17:11)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:08)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/15669682688860448846.png

||:

ایمان میتونی حستو تو این لحظه برا ما توصیف کنی؟..|:

مشکل جدول سپاس توی دیتابیسه !

تا حالا بهش بر نخورده بودی ؟
زیادد|:
معمولا با خوشحالی خیلی زیاد و عکس العمل عجیب طرف همراه بوده|:
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wanton
(13-05-2014، 17:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی بدنیا نیومدن؟>.<

چرا چرا ^_^
یه دخدر و یه پسر ^___^
جانی صداش میکنیم
من خالشونم >.<
/:
خود دانی|:
یــه اســم پــسر دیــگــه ایــی بــگــو ..! ^-^

مـثـلـا بـیــلــی ..! :|
تو خـیـآبـون دوســتــآش صـدآش کـنـن دســتــه بـیـل بـیـآ ایـنـجــآ ..! :|
خخخ..! :|
(13-05-2014، 17:12)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادد|:

مث استاتوسیه که خودِ صاحبش لایکش کنه :|
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(13-05-2014، 17:14)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:12)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادد|:

مث استاتوسیه که خودِ صاحبش لایکش کنه :|
خخخ|:
ولی اون خیلی ضایس خدایی|:
.I нαve ɴo reɢreтѕ 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان