امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

مهـریییییییی!؟ .. -____-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(13-05-2014، 16:06)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازین هیچی بعید نی :|

بریم .. فقط تو چشاتو ببندا خب؟نامحـــرمه بهرحـآل -_-

[quote pid=1876235 dateline=1399986235]بیا ، خودش اعتــراف کرد نیگا -__________-
نچ نچ نچ -___-

بعد اون وقت به خودت نامحرم نیستم احتمالا؟؟ Big Grin

من همجنسگرا نیستم ولی همجنسگرایان را دوست دارم!
[/quote]
نخیر،نیستم :|
هستم؟! هوم؟ -_______-
پس دیه از بوس خبری نیس :| -_-
======
(13-05-2014، 16:07)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ !

ســلام *^_^*
خوبی!؟ ..

*^_^*

سـآرآیی *^_^*

عشقـم ؛ نفسـَم  ؛ مَـ خـوبـَم تُ خـوبی ؟! .. *^_________^*
بعد به من میگن همجنسگرا! :|
خوبم خوشگل خــانومی .*^_^*
چرا نبودی امــروز؟!شایدم بودی من اونوخ آن نبودم -__-
======
(13-05-2014، 16:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 15:59)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 15:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 15:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـگ پـسـرم -_-

زیـآد از حـد دوسـت دآرم عـشـخـی ^-^

صادقه دیگه _-_

منم منم .. هیهیهیهی ، بیا بغلم *^_^*
اومـدم *^-^*
عـطـرت خـوش بـوسـت !!^-^

(13-05-2014، 15:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 15:52)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همجنس مشکلی نداره! Big Grin
هر کار میخواین با هم بکنین! Big Grin

صـــــــــــــــــــآآآدق :||||
مشکوکی -___________-
شـایـد هـمـجـس گـرآ بـاشـه :دی !!

بـِـآ بـریـم بـآزرسـی بـدنـیـش کـنـیـم شکـی بـآقـی نـمـونـه !! :vil:

ازین هیچی بعید نی :|

بریم .. فقط تو چشاتو ببندا خب؟نامحـــرمه بهرحـآل -_-

(13-05-2014، 16:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 15:59)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـایـد هـمـجـس گـرآ بـاشـه :دی !!

بـِـآ بـریـم بـآزرسـی بـدنـیـش کـنـیـم شکـی بـآقـی نـمـونـه !! :vil:
شاید نه!
حتما! Big Grin

بیا ، خودش اعتــراف کرد نیگا -__________-
نچ نچ نچ -___-
مـن مـنـحـرفـم نـمـیـتـونـم جـلـو خـودمـو بگـیـرم !!
بـآیـد بـبـیـنـم چـون نـآ مـحـرم ایـنـآ حـآلـیـم نـی !! cof
مــهرآوه :|

-_______-

هومم .. صادق مواظب خودت باش !! -__________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، sjmmc ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-05-2014، 16:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:06)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همجنسگرا نیستم ولی همجنسگرایان را دوست دارم!
مـهـرآوه شـکـسـپـیـر مـیـفـرمـایـد : !!
هـر کـس هـمجـنـس گـرآیـآن رآ دوسـت بـدآرد از آنـآن اسـت و در آتـش جـهـنـم جـای دآرد ^-^ ..
نا .. نا .. همجنسگراها مشکلی نارن-_-

منم همجنسگراهارو دوس دارم!
(13-05-2014، 16:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـرییییی ..

مهـرووووو

بهـ اونـ شـووَرتـ بگـو بیـآد گفتگـو -___-
مـن خـعـلـی وخـتـه زن عـرفـان نـیـسـم ^-^

(13-05-2014، 16:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه زشته بیا بشین سر جات-_____-
مـن مـوخـوآم بـبـیـنـم >.<:rum: !!

(13-05-2014، 16:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـر کـس هـمجـنـس گـرآیـآن رآ دوسـت بـدآرد از آنـآن اسـت و در آتـش جـهـنـم جـای دآرد ^-^ ..
جل المخلوق! Exclamation
بـلـی بـلـی ^-^ 
ایـنـگـونـه فـرمـودم دیـگـر ^-^
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 178
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl ، Wєιяɗ
اینجا یکم خطرناکه من ترجیح میدم اینجارو تر ک کنم0.0
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
همه بر علیه یکی!
یکی زیر پای همه!
:|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
سـآرآیی ^.^

صُـب بـودم ^.^ تُ نبـودیـ )":
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl
(13-05-2014، 16:12)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـرییییی ..

مهـرووووو

(13-05-2014، 16:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جل المخلوق! Exclamation
بـلـی بـلـی ^-^ 
مهراوه بیا بشین سرجات دختره بی حیا 0.0
همینه دگ ول شدی 0.0 من تورو ادم میکنم بیا بشین سرجات0.0
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط sjmmc ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-05-2014، 16:12)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـرییییی ..

مهـرووووو

جل المخلوق! Exclamation
بـلـی بـلـی ^-^ 

عجب آدمی هستی !ExclamationExclamation

تا دو دیقه پیش میگفتی هستی الان میی نیسی !؟ |: ..

چی شده !؟ دعوا کردین !؟Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
خدافس ..^__^
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان