امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

(13-05-2014، 9:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من گنگ حرف نزن |:

درست حرفتو بگو به جان تو نفهمیدم |:

اینـآ گُنـگـهـ ؟! |: ..

خـُدآیـآ توبـهههههههه (*ـ_ـ)
|:

زبانم کوتاه در برابر گنگ حرف زدن |:

مشکل خـودتـه |:

این 303 چیه تو امضات !؟ ینی چی |: [؟!]

یا تعداد اد لیستای فیسبوکشهر!
یا تعداد دوس دختراشه تو دنیای مجازی
خخخ
:-)
فک کنم گزینه 2 هَ |: ..

محسن خجالت بکش (*ـ_ـ)

به بابام میگم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
ناموسا 14 صفحه 50 تایی موضوع بس نیست:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
بچه ها برم صبحانه
فعلا..
(13-05-2014، 9:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییییییییی خاله تولدته؟؟؟؟؟؟ 0_0
تولد تولد تولدت مبارک♥
مرسی عخشی^-^
چرا تا الان نیومدی بی شور؟>.<
دوس ندارم گفت و گو شلوخ شه !
دوستامو گم میکنم !
عید همگی جمع موبآرک (حی شومآ دشمن عزیز)
خداحافظ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 133
 سپاس شده توسط Dead Silence
(13-05-2014، 9:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من گنگ حرف نزن |:

درست حرفتو بگو به جان تو نفهمیدم |:

|:

مشکل خـودتـه |:

عوض میکنم |:

مگه من میگم بده ؟ |:

استغفرا..
|:

چرا حرف میزاری تو دهنه آدم ؟ |:

گفتم معنیش چیه !؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
دافظ..!
آوووولییییی (ـ_ـ*)

نـرو9و9و9و
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme
(13-05-2014، 9:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

مشکل خـودتـه |:

یا تعداد اد لیستای فیسبوکشهر!
یا تعداد دوس دختراشه تو دنیای مجازی
خخخ
:-)
فک کنم گزینه 2 هَ |: ..

محسن خجالت بکش (*ـ_ـ)

به بابام میگم |:
نه بابا تعداد دوست مونث دنیا حقیقی هست |:
(13-05-2014، 9:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 9:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

مشکل خـودتـه |:

عوض میکنم |:

مگه من میگم بده ؟ |:

استغفرا..
|:

چرا حرف میزاری تو دهنه آدم ؟ |:

گفتم معنیش چیه !؟ |:
هیچی |:
(13-05-2014، 9:10)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دافظ..!

چون تفلدته باس بری کار کنی |:

وگرنه نمیذاشتم بری عنــ*ــر مـن ^_____^

دوسِـت دآرم خـُودآفـیسسسHeart خـوش بگذرههههه
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان