امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

روژی صب اینجا میآی؟
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 97
آگهی
بت میخـوره بـزرگ تـر بـآشی مخسـنیـــو9و9و (*ـ_ـ)

نقل قول: مـــرضی >_<

ایششش گمشـو بـآ من نحـرف عـبضـییییی >_____<

________________________________________________________________________________​______________________________________________________________________

مـرضییییی !؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
(12-05-2014، 19:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من تو سپاس خعلی دست و دل بازم|:
ببینید تعدادشونو||:

منم خیــلی دستو دلبازم
ببینین تعدادشونو =|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-05-2014، 19:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآو مهروآع ک چی |: !؟ ..

خُ خـوش بهـ حـآلـت |:

والـآ بغـرعـآن !|:

دِ نـفـهـم بـنـگـر >.<
مـن دآشـتـم مـرضـی رو مـیـگـفـتـم مـیـگـفـت بـآ عـرفـآن کـآر دآره !!

تـو هـم حـآلـت خـوش نـی هـآ ..
هـی مـیـگـم بنـگـر ..
خـو وخـتـی مـیـگـی تـو و عـرفـآن بـآز مـیـگـم بـنـگـر متـوجـه شـو اونـو نـمـیـگـم دگ !!

مهراوه خعلی گ*هی|:
عوضی پرو>_<
مرضی دوروخ میگه من منظورم یه چی دیگه بود-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-05-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

________________________________________________________________________________​______________________________________________________________________

مـرضییییی !؟
سن واقعی من فاش نمیشه Confuseds32:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(12-05-2014، 19:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآو مهروآع ک چی |: !؟ ..

خُ خـوش بهـ حـآلـت |:

والـآ بغـرعـآن !|:

دِ نـفـهـم بـنـگـر >.<
مـن دآشـتـم مـرضـی رو مـیـگـفـتـم مـیـگـفـت بـآ عـرفـآن کـآر دآره !!

تـو هـم حـآلـت خـوش نـی هـآ ..
هـی مـیـگـم بنـگـر ..
خـو وخـتـی مـیـگـی تـو و عـرفـآن بـآز مـیـگـم بـنـگـر متـوجـه شـو اونـو نـمـیـگـم دگ !!

پَ مـَریضی از من نقل قول میکـنی ؟ |:

دوساعت ایسگآ گرفتـی !Exclamation
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-05-2014، 19:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوب زود تر میگفتی |:

خوب الـآن گفـتم در جریـآن بـآشی مخســنیـو |: ExclamationAngelAngel
اضافه شدی...|:

تَـنـکـس |: .. [!!]

چنـدمـی تُ !؟ |:
اول|:

(12-05-2014، 19:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشت حقم خورده میشد مجبور بودم Angel

( یه کپی پیست ساده)
خسته نباشی:|
شما با واژه سپاس اشنایی دارید؟|:
خیر-_-
ولی ما داریم |:

خسیس|:

دادم بت-_-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
(12-05-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضییییی !؟

هیم؟چرو؟
مــرضِ مریض >ـ<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

مـرضییییی !؟

بلی عخشم(:؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(12-05-2014، 19:25)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی صب اینجا میآی؟

کی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان