10-05-2014، 20:29
تنــــهایی رو در تـــــنهایی تـــــجربه كنی بهتـــر از اینــه
كه تنـــــهایی رو
در كنـــار یكـــی دیگه تـــــجربه كنی ...!
كه تنـــــهایی رو
در كنـــار یكـــی دیگه تـــــجربه كنی ...!
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||||||||||||||||||||
10-05-2014، 20:29
تنــــهایی رو در تـــــنهایی تـــــجربه كنی بهتـــر از اینــه
كه تنـــــهایی رو در كنـــار یكـــی دیگه تـــــجربه كنی ...!
11-05-2014، 0:08
خدايا دلم را کسانى ميشکنند...
که هرگز راضى به شکستن دلشان نبودم از آدمهايت نميگذرم.. از دل سنگشان.. از جنبه نداشتنشان .. ازهمه خوبي هايي كه دلشان را زد از خودم هم نميگذرم .. حق من اين همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود حق من اين همه تنهايى نبود.. خدايا من به آدمهايت بد نکردم اما بد کردن آنها رو به تو واگذار ميکنم
11-05-2014، 10:58
خدایا من را در برابر بعضی از دوستانم محافظت کن
خودم از عهده ی تمام دشمنانم برمی آیم
11-05-2014، 12:51
هر کسی
. یک امید . یک عصیان . یک از دست دادن . یک درد . یک تنهایی . یک اندوه . در "خود" دارد... . . زیرا از درون هر کس، . یک نفر رفته است... . و هر کاری که می کند، . نمی تواند او را بدرقه کند...
11-05-2014، 14:16
اگه مردی...؟!! مرد بمون... اگه نیستی... نامردی نکن...!!
اگه تنهایی...؟!! تنها بمون... اگه نیستی... تنهاش نذار...!! اگه نجیبی...؟!!...نجابت کن... اگه نیستی... هرزگی نکن...!! اگه عاشقی...؟!!عاشق بمون... اگه نیستی... حرمت عشقو نشکن...!
11-05-2014، 15:06
نفهمیدم موضوع چی بود
11-05-2014، 15:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2014، 15:31، توسط ×ThundeRBolT×.)
اعتماد نکن به حرفای قشنگ عاشقونه
اعتماد نکن به اونکه میگه منتظر میمونه انتظار نداشته باش تنها باتو باشه وبس شک نکن مطمئن باش باکسای دیگه هم هست هرچی که داری تو سینه واسش رونکن نگو که ایینه برای گفتن رازت لبای اون در کمینه به خندهاش دل نبازی تو با گریه هاش نسازی اینا همش یه فریبه که تورو بگیره به بازی مواظب باش که نریزی اشک رو شونه ظریفش مطمئن باش که تو با احساس نمیشی حریفش دیشب[sub] روباهی[/sub] [sup]خودکشی[/sup] کرد
[sup]حیله گری[/sup] [sub]"انسانها"[/sub] کلافه اش کرده بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسم به گل به عاشقی لایق عشق تو منم
توی گلستون وفا تویاسی من خاک ترم تووازه سلام عشق عسل ترین ترانه ای واسه نفس کشیدن هام تو بهترین بهانه ای باتو تو اوج اسمون بی تو اسیر قفسم قسم به گریه های شب فقط تویی همنفسم قسم به عطر گل سرخ باتو وفادار میمونم همیشه خوب من تویی
11-05-2014، 17:01
ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ،ﻣﻐﺮﻭﺭ،ﺑﺮﺷﺐ ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﻲ ﮐﻦ
ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺧﻨﺠﺮ ﺑﺰﻧﻲ ﺍﺯ ﺭﻭﺑﻪ ﺭﻭ ﺑﺰﻥ ﻣﺜﻞ ﮔﺮﮒ ﺗﻌﺼﺐ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﻣﺜﻞ ﮔﺮﮒ ﺣﺘﻲ ﺑﻪ ﺷﻴﺮ ﻫﻢ ﺭﺣﻢ ﻧﮑﻦ ﻣﺜﻞ ﮔﺮﮒ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺣﻖ ﺑﮕﻴﺮ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ،ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﻟﻴﺲ ﺑﺰﻥ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﻴﺮ، ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍ ﺑﺪﺭ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺳﮕﺎﻥ ﻭﻟﮕﺮﺩ ﺑﻲ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺵ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﭘﺎﺭﺱ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﺎﻱ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ،ﺑﻲ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﺎﺵ ﺑﻲ ﺍﻋﺘﻨﺎ،ﻳﮑﺘﺎ. ﻫﻤﻴشه ﺑﺎ ﮔﻠﻪ ﺍﻣﺎ ﺗﻨﻬﺎ.
11-05-2014، 17:13
خــدایـــا؟??
کمی بیاجلوتر... میخواهم درگوشت چیزی بگویم... این یک اعتراف است... مـــن بــــی او... دوام نمی آورم!
12-05-2014، 13:43
عــاشــق کــه مــیــشــوی
مــواظــب خــودت بــاش شــبــهــای بــاقــیــمــانــده عــمــرت بــه ایــن ســادگــی هــا صــبــح نــخــواهــد شــد. ....
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|