امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ

خُدآفـــظ . . . .. !!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، # αпGεʟ
آگهی
یَعنی چی مَن کیَم ؟؟
مَن دُخی ایرونم دیگه ..
Smile
چِرآ یآدِ اون آهنگ افتآدی ؟؟
×___×
من همون رومیساما crying :viki:
(10-05-2014، 19:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2014، 19:01)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله هسیم ولی اینا همه شوخیه !! شوخیه نکنیم چ کنیم تو گ آ همدیگرو ببنیم سلام خوبی خدافس ||:
اجب !!! اصن بیخیال من دیگه شوخی نمیکنم |||: شوخی کردن جنبه میخواد که فک نکنم بیشترا تو اینجا داشته باشن

بلــه..!بـه شخصـه خیلــی تو این موارد بی جنبـمـ..!شما از مدیر ارشد بپرس..!یا در موردِ مـن شکایت کـن..!

بدرود
اوکی (((: ولی بدون شوخی اصن کسی اینجا نمیاد ||: شما برای هر شوخی ی اونجوری اخطار بده ببین اصن هیشکی میاد یا نه ||:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence ، ღSηow Princessღ
دوبآر شُد :|

خُدآفِظ بِهتَرین ~_~
برياجون آبجي شرمنده باكوشيم نميتونم لايك بدم وكرن همه بستات لايك داشت دوآتيشه

توصيه ي خواهربزركترهيجوقت سعي نكنيدتوي دنياي مجازي بااين جورحرف زدن ورفتاركردن خودتونوبزرك كنيدخودتون باشيد

شبخوش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، pink lady ، saeedrajabzade
درود .
.
.
.
.
.
.
.
.
 بدرود من برم درس
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ 132
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
شیوا چرا ج منو نمیدی؟
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ 132

وآ ..
کَسی نی ؟
:|
(10-05-2014، 19:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برياجون آبجي شرمنده باكوشيم نميتونم لايك بدم وكرن همه بستات لايك داشت دوآتيشه

توصيه ي خواهربزركترهيجوقت سعي نكنيدتوي دنياي مجازي بااين جورحرف زدن ورفتاركردن خودتونوبزرك كنيدخودتون باشيد

شبخوش
اوکـــــی خواهر (((: اصن مجازی ربطی به خونواده ی ادم نداره |||: همین کسی که الان داری باش میحرفی با همین جور شوخیا موفق شده هم نمونه قبوله هم استانی فوتبال قبول شده ||:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ღSηow Princessღ
(10-05-2014، 19:12)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2014، 19:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی (((: ولی بدون شوخی اصن کسی اینجا نمیاد ||: شما برای هر شوخی ی اونجوری اخطار بده ببین اصن هیشکی میاد یا نه ||:

|:

اونتقدر منطق وجــود داره..!که کار بدونِ اخطار حل شـه..!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان