08-05-2014، 12:57
ا فاطی چی شده؟؟؟
|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ |
||||||||||||||||||||||||||
08-05-2014، 12:57
ا فاطی چی شده؟؟؟
08-05-2014، 12:59
یه اتفاق بد .. مث تومـور بزرگ و بزرگتر میشه ..
اوففف چقد این آهنگ بلیط یکطرفه سوگند با حالم همخونی داره ! میرم به جایی که هیچ غمی نیس ؛ نیازی به بستن بار و بندیل نیس میرم به جایی که نمونده باقی ؛ هیچ گونه راهی برای برگشت ..
08-05-2014، 12:59
فاطی؟! دوباره؟!
نچ ب خدا داری ب خودت صدمه میزنیی حرفمو گوش کن ب خدا همه مشکل دارن همه بدبختی دارن . باو ب قول سوگند بزنیم رول بزنیم دور بزنیم مشکلا رو بزنیم دور زمین دور بزنیم مشکلا رو رو زمین دور بزنیم "دور زمین" گل بزنیم شب میزنیم روزم میزنیم بزنیم رول بزنیم دور بزنیم مشکلا رو بزنیم دور زمین دور بزنیم مشکلا رو رو زمین دور بزنیم "دور زمین" گل بزنیم شب میزنیم روزم میزنیم بزنیم رول بزنیم دور بزنیم مشکلا رو بزنیم دور زمین دور بزنیم مشکلا رو رو زمین دور بزنیم "دور زمین" گل بزنیم شب میزنیم روزم میزنیم :| خواهش میکنم فاطی جون من جون ایسان خودتو اذیت نکن ):
08-05-2014، 13:02
آیسان من که خودمو اذیت نمیکنم ؛ فقد این دردسر لعنتی داره بزرگ و برزگ تر میشه ..
و قراره بیشتر تو دردسـر بیفتم ؛ شـاید تا اخراج موقت هم برسه !! بخاطر دستم ؛ ناظممون اخـراج میکنه .. حالا هم که کل قضیه رو فهمیده شنبه بدبختم ! پوفف ..
08-05-2014، 13:05
(08-05-2014، 13:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گههه خورده باو زنیکه .. همشون زر میزنن مرض ندارن که این دوروز آخر مدرسه هارو اخراج کنن فاطی .. این همه سال تازه یادشون افتاده!؟ شنبه یکشنبه دوشنبه بعدش تموم .. امتحانا شروع میشه و تابستون میاددد .. (: س روز دیگه فقد س روز دیگه باس تحمل کنیممم فاطی فاطی من توام و تو منی یادت رفته!؟ :» پوفف موفف نکن برا من :| یاده یکی میوفتم :|
ر×دم به این آخر هفته!!!!!!
تف >_< دیگه وختی من اینطوری به گوه خوردن بیوفتم باید برم بمیرم!!!! از صب تا شب میشنم خر میزنم تو خونه آخرم میرم سر امتحان با این استرس لعنتی گند میزنم به امتحانم!!! نکنه معدلم 20 نشه!!!!!!! واییییییی
08-05-2014، 13:11
باو معدل 20 بره تو kـونم رنگی دراد :|
برید باو خرخونا -_- من هیچی نمیخونم استرس هم ندارم میرم نمره خوب میارم :| باو همیشه بگین من میتونم من میتونم .. آخرش هم میتونیددد (: ..
08-05-2014، 13:11
من دارم دیووونه میشم!
اینقد که گریه کردم سرم درد گرفته ):
08-05-2014، 13:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-05-2014، 13:14، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
ملت واس خاطر چیکا که گریه نمیکنن :|
برم ناهار فعلن ..
08-05-2014، 13:14
(08-05-2014، 13:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیسان من خیلی دختره احمقیم ))))= ینی قشنگ من ریدم با این تونستنم ! من هم خوندم ، هم موج مثبت فرستادم ، هم سه بار آیة الکرسیو خوندم اما آخرش رفتم شدم 17.5 و اومدم !
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|