07-05-2014، 14:37
every night in my dreams
i see you i feel you
my heart will go on-سلن دیون
i see you i feel you
my heart will go on-سلن دیون
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
||||||||||||||
07-05-2014، 14:37
every night in my dreams
i see you i feel you my heart will go on-سلن دیون
07-05-2014، 14:46
محسن یاحقی-کعبه ی احساس
شبِ پاییزیِ احساس مثل بارون منم نم نم میریزم تو خودم انگار دارم عاشق میشم کم کم یکم گرمم یکم سردم تورو حس میکنم هر دم آهای روزای تکراری ببین عاشق شده قلبم . نگو زوده تو دوست داشتن همین حد کافی و بس نیست میدونم تا ته قصه هنوز چیزی مشخص نیست چرا چهرت پریشونه؟! چرا تو قلبت آشوبه؟! برای تو اگه زوده برای من چقدر خوبه مهم نیست آخر قصه! همین که دل به تو بستم شناختم با تو احساس و یه دنیا عاشقت هستم مهم نیست اگه تو حتی بگی از عشقمون سیرم میرم کعبه ی احساس و تورو از خالق عشق پس می گیرم
07-05-2014، 15:39
shaba mon ki dideh : sami beigi v arfan
07-05-2014، 16:29
وان دایرکشنup all night
DJ got the floor to shake the floor to shake people going all the way yeah all the way
07-05-2014، 16:38
نگفته بودی چشات سگ داره فرق داره رفتارت باهمه نگفتی درباره اینکه دوریت درد داره نگفته بودی که انواع اقسام فنای زنانه همراته .........تتلو
07-05-2014، 18:06
دنیا رو بهم بدن میگم نمیخوام
اگه یه وقت تو نباشی توش مواظبشم اینکه بین منو و توئه نمیزارم یه خراشی روش بیفته منتطر بودن کاریه که..... _ زدبازی
07-05-2014، 19:50
هدف من توی گهواره مرد.
رو ورق جوهری با اشکای خشک.. نقاشیام اشکالی گنگ و ...افکارم شده خرواری فوش . ساعت برگرد\ سوگند!
07-05-2014، 20:41
اصلا نفهمیدی چی اوردی به روزم
دیگه حسی باقــی نمونده تــو وجودم میرم بجایی که هیچ غمــی نیس نیازی به بستن بارو بندیل نیـس میرم به جایی که نمونده باقــی هیچ گونه راهــی برا برگشـــت سوگند ؛ بلیط یکطرفه
08-05-2014، 18:07
اهنگ گروه لیتل میکس salute
Ladies all across the world خانمهای دور دنیا Listen up گوش کنید We're looking for recruits ما دنبال سرباز تازه ایم If you're with me اگه تو با منی Let me see your hands بذار دستهاتو ببینم
09-05-2014، 10:17
به جا اینکه بیان فقط قافیه بگن همش حاشیه میرن
طرف ناشیه میگن : آره داش تو تهران تو هر ناحیه میرن آسمون بالا سرمونم آبیه دیدن تو که هیچوقت خیابونی نبودی بدونی واسه همین بهتره توی عروسی بخونی حاشیه بازی- MJ | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|