03-05-2014، 21:20
ی سیگار تک پر با ی اُتاق خلـوت .. میشه روزی رو سر کرد که تو نبـاشی اصلـا .. (ـ_ـ*)
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||
03-05-2014، 21:20
ی سیگار تک پر با ی اُتاق خلـوت .. میشه روزی رو سر کرد که تو نبـاشی اصلـا .. (ـ_ـ*)
03-05-2014، 22:35
این روزهــــآ
بیشتر ازهــــر زمـــانی دوست دارم خــــودم باشــــم دیگرنه... حرص بدست آوردن را دارم ونه... هراس از دست دادن را
04-05-2014، 13:09
حس شش هاي سيگار پر از هندسه ي دودم...
يه روزي که نفهميدي يه روزي عاشقت بودم..
04-05-2014، 13:14
فکر میکردم دمت گرمه...ولی دیدم سرت گرمه...
04-05-2014، 14:48
رچه مغرور تر باشـــــی ،
،تشنــــــــــــــــــه ترند برای با تو بودن… و هرچه دســـت نیـــافتنــــــــــــــــــی باشی، بیشتر به دنبالت می آیند… امان از روزی که غــــــــــروری نداشته باشی، و بی ریا به آنها محبت کنی… انوقت تـــــورا هیچوقت نمیبیند… ســــاده از کـــنارت عبور میکنند… !!!
04-05-2014، 14:59
جریان چیه؟
چرا فاحشه ها خوشگل ترن؟ چرا خانم بازا جذاب ترن؟ چرا ادم های الکلی و سیگاری با حال ترن؟ چرا با اونایی که دیگران رو مسخره میکنن بیشتر به ادم خوش میگذره؟ چرا اونایی که خیانت میکنن،دروغ میگن،تهمت میزنن،توهین میکنن موفق ترن؟چرا همیشه بدا بهترن؟ انگار برای خوب بودن باید بد بود..
04-05-2014، 17:07
ﺟﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ در وجود من ؛
ﮐﻪ ﺟﺰ ﺗﻮ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺁﻧﺮﺍ ﭘﺮ ﮐﻨﺪ...!! آن جا همین جاست
04-05-2014، 17:15
04-05-2014، 17:19
حرفهای دلم را نوشتم ... پر از درد ... پر از غم ...همه خواندند اتفاقا خوششان هم امد و لایک هم کردند ...برخی هم کپی ... ولی افسوس هیچکس عمق تنهایی ام را درک نکرد
04-05-2014، 19:22
گــاه مــے انـכیشـــم
خبــر مـــرگ مـــرا بــا تــــو چـﮧ ڪـ؟ـس مــے گــویـــכ! آن زمـــاטּ ڪـﮧ خبــر مــرگ مــرا از ڪـωــے مــے شنـوے، روےِ تـــو را ڪـاش مــے כیـכم…! شــانـﮧ بـالـا زכنـﭞْ را؛ بــے قـیـــכ…! و تڪـاטּ כاכטּِ כωــﭡـﭞْ ڪـﮧ؛ مـهــــم نیـωــﭞْ زیــــاכ! و تڪــاטּ כاכטּِ ωــر را ڪـﮧ؛ عـجب(!) عـاقبـﭞْ مُـــرכ…؟! افــωـــوس…! ڪــاش مــے כیـכم… مـטּ بــا خـــوכ مــے گــویــــم… چـﮧ ڪـωــے بـاور ڪـرכ، جنگـل جــاטּ مـرا؛ آتـشِ عـشـق تــــو خـاڪـωــﭡـــر ڪـرכ…!؟
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|