امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 17:21)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:17)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــــآســـــــلآم!
مآمی بزرگ ^.^

رُِِکی ! ^____-
من باس برم
بای ! :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 219
آگهی
(02-05-2014، 17:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی آواتارو امضا واس خودم پیدا کردم فقط اینو رو میزارم از این به بعد *^_^*

(02-05-2014، 17:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـان کصـافطا سـیو کردن عکسمو .. الـان احـمد در حـال ریختن عکسم تو گوشیشه . تا فردا به امیـر نشون بده . بعد امیـر بیـاد به من دوستاشو و .. نشون بده . کلا بابام میفهمه /

بزار با بابات صحبت کنم اجازه بده سیگار بکشی /:

از سیـگار و ... متنفـرم >___<)

حـالیـت میشه ؟

گفتم سـآلی یه بآر با دوستام قلیون میکشم . اونم جـلو فـامیـلم ..

یا ابلفزل |:

شوخی کردم -_-

در کـُـل گفتم .. بچـه ها جـنبشون پـایینه .. حـالا نمیخـوام اسم ببرم بگـم فـاطی یـآ پـارمیدا .

گرفتی مطلبـو دیگه .. میخـوام اون عکسای قلیون باحـآلا رو بریزم تو کامپیوترم ..

30 تا عکسه ... تو هر حـالت که بگی دارم دود میدم بیرون .-__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 17:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـَن نمـیدونم شمـآ چـه عـَلـآقـه ای بِ اِسـم جـآســتین دآرین !؟ |:

خُ مـَنَم دوسـش دارم وَلـی نَ شِکــلـِشو بـآ اِســم |:
خدایی اسم قشنگیههه !!

کلـا با جاستین حال میکنم *_*

صـِدآش فقــد خوبـه ×!!×
(02-05-2014، 17:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـَن نمـیدونم شمـآ چـه عـَلـآقـه ای بِ اِسـم جـآســتین دآرین !؟ |:

خُ مـَنَم دوسـش دارم وَلـی نَ شِکــلـِشو بـآ اِســم |:

آوآتار بآلا 18 سـآل از خودم گـذاشتم دیدم بچه ها دارن سیو میکن برداشتم سریع اینو گذاشتم .

|: آوآـآر می خـوای !? دآرَم پـِســَرونه |:

تو خصوصی بفرست ..

من برم یه استکـان چایی دارچیـن بخورم شاید سر دردم خوب شه -___-
میگـَمـآ:

جَــבیــבاً اِنگـآر مـُבه هــر ڪـے با طَــرَفـِش בوآ میـڪـُنـﮧ میــره تو پروفــآیلش مینویسـ ـﮧ سینگــِل!

عــآقـ ـآ مَ هــرروز بــآ مـآمــآبابامـ בرگیرَمـ ینے بآس بِنـــویسَمـ یــَتیمـ؟
 سپاس شده توسط Adl!g+
اگه تو ایران همچین لباسی بود میخریدمش ^_^
(02-05-2014، 17:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صـِدآش فقــد خوبـه ×!!×
وات؟! صـدای جاستین؟! V:

قبل از بلوغش صـداش با دخترا مـو نمیزد ینی V: صدای به خصوصی هم نداره :/

ولـی آهنگـاش ریتم داره^_^

(02-05-2014، 17:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو ایران همچین لباسی بود میخریدمش ^_^

تی شـرتش هست !!
 سپاس شده توسط First Star
از گفتگو כیگـہ حֿـכافسے כارҐ میڪنҐ כیگـہ نمیاҐ !!

مے حֿـواҐ ؋عالیت ڪنҐ و ...

با باے برایـہ همیشـہ ^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Adl!g+ ، First Star
مایلی ، وان دایرکشن ، جاستین ، آریانا

امیر تتلو ، زدبازی

اینا کسایی هستن که با تمام وجودم آهانگاشون رو دوس دارم (:

روشون حساسم پس مراقب رفتارتون با اینا باشین -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105293
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 189 مهمان