امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 17:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون نازایی میاره :|||
منم دیه نمیکشم .. ادم شدم ._.

ولی خوبه |: !

آرامش خاصی داره .__.

ارامش کیلو چنده .. دستم میلرزید میخواستم بکشم .. ..

بعـد من قلیـونی نیستم . یه وقت دوستـام بآشن یـا موقعیتش جور باشه میکشم .

سالی یک بـآر .. دفعه ی قبل تابستون پارسال بود .. >__)

من بار اول داشتم خفه میشدم بعدشم رفتم دکتر |:

اصن ترک میکنم -_-

مشروب خوبه ؟ |:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(02-05-2014، 17:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 سَـر شـاهرودی + 2 سـر پـُـرتقـآل + 1 سـر مخـلوطی از شـآهرودی و پـرتقـآل ( هنـوز داره گلـوم میسوزه ) + یه سَـر فوق العـآده ی 2سـیب .

الـآن سـرم سنگـین شـده . نفس بزور میکشم .

من دیروز لیمو نعناع کشیدم *^_^*

خیلی حال میده ا:
بیشـور .. به بآبآت بگـم قلیـون میکشی اونم با تنبـاکوی مخـلوطی از گراس . ؟

بابام منو برد Big Grin

کـاره درستی نکرد ^__^ .

من بدم اومد وقتی دختر عموم جـلو بآبآش میکشـید ..

خجـالتم خوب چیـزیه ..
 سپاس شده توسط First Star
ایمان
شیوا
بچه موس Big Grin
ستآرع -_-
میترا
فاطمه
خدافظتون ! Big Grin
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 215
 سپاس شده توسط pink lady ، Mïņ̃†êR ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(02-05-2014، 17:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اون اول شـروع کـرد -__-

تکرار بشۀ اخطار میدم ب س تاتون 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
×خدافس×
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 17:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه موس !
ایمآن میدونه معنیش چیع ! خخخخ شمآهآ نمیدونید ! Big Grin
خب با توجه به افکـار منحرفم اگه معنیش همونی که من فک میکنم باشه ...

در جوابت : عمهـ ننهـ-ـ-

شـیوا !!! فـوش داد بش اخـطـار بده -_-
 سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~!
(02-05-2014، 17:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون نازایی میاره :|||
منم دیه نمیکشم .. ادم شدم ._.

ولی خوبه |: !

آرامش خاصی داره .__.

ارامش کیلو چنده .. دستم میلرزید میخواستم بکشم .. ..

بعـد من قلیـونی نیستم . یه وقت دوستـام بآشن یـا موقعیتش جور باشه میکشم .

سالی یک بـآر .. دفعه ی قبل تابستون پارسال بود .. >__)

من بار اول داشتم خفه میشدم بعدشم رفتم دکتر |:

اصن ترک میکنم -_-

مشروب خوبه ؟ |:

خـُـلی ؟ ؟ ؟

مشـروب چیـزه مضخـرفیـه ... تلخ زهر مـآر ... نمیدونم برات با چی توصیفش کنم ..

در کُـل اگه کسی بهت تعارفم کرد لب نزن ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 17:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان
شیوا
بچه موس Big Grin
ستآرع -_-
میترا
فاطمه
خدافظتون ! Big Grin

اسکی خاله از کنار برو ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 215
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دقت کردین آیسان دیگه نمیاد؟):

(02-05-2014، 17:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 17:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اون اول شـروع کـرد -__-

تکرار بشۀ اخطار میدم ب س تاتون 

سومییی کیههه؟! |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان