امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

2 سَـر شـاهرودی + 2 سـر پـُـرتقـآل + 1 سـر مخـلوطی از شـآهرودی و پـرتقـآل ( هنـوز داره گلـوم میسوزه ) + یه سَـر فوق العـآده ی 2سـیب .

الـآن سـرم سنگـین شـده . نفس بزور میکشم .
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(02-05-2014، 16:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 16:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چقد پاشایی رو دوس دارم !
حیف پاشایی و احمدوند با اون صداشون ! Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://shahrvandemroz.blogfa.com/post/181/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%88
قـیـافه یـارو رو 25r30
مگه میخوآم بآهآش ازدواج کنم ! ؟ :|
صداش خوبه !
سرطآن دارع !
از زین که بهتره ! خخخخخ ههههه هوهوهو هاهاهاهاها Big Grin

قشنگ نقاط ضعف همه رو میدونه آآ .. این دیه چ جونوریه؟ -______________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نقل قول:
مــــــــــطـــــــــــــــــبــــــــ ؟! جدنی؟؟! O.o
الان ک ن ولی تا 4سال دیگۀ آرۀ البتۀ اگۀ مشروط نشمஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 211
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl
-_- فـَردآ اِمــتحـآن دارم |:
(02-05-2014، 16:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میخوآم بآهآش ازدواج کنم ! ؟ :|
صداش خوبه !
سرطآن دارع !
از زین که بهتره ! خخخخخ ههههه هوهوهو هاهاهاهاها Big Grin
|: ؟! واقعا سرطان داره؟!|:

خدایا منو ببخش -_-

هـار هار هار :| یکی قلقکم بده بخندم :|

18 میلیون دختر دنبال زینن چی میگی تو ؟! -_-

بعدشم من لـویی رو بیشتر دوس دارم^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(02-05-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 سَـر شـاهرودی + 2 سـر پـُـرتقـآل + 1 سـر مخـلوطی از شـآهرودی و پـرتقـآل ( هنـوز داره گلـوم میسوزه ) + یه سَـر فوق العـآده ی 2سـیب .

من 6 مآه قهوه خونه نمیرم ! :|
سیگآرم دیگه نمیکشم ! :|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 211
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(02-05-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیروز لیمو نعناع کشیدم *^_^*

خیلی حال میده ا:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!
فاطمۀ ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 211
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

هـویج V: عکسشو !!
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام....:|
^__^

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 211

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان