امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

سلام..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(02-05-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـوجُـه کـُنیـد ؛ ایـن مـنم در حـآ رفـتنم الـآن ~~~> ikeike

چرا دوتا شدی؟!‏O_O
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:56)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستون حداقل يه ورزشي ميکردم -__-

حالم ازت بهم نمي خوره

نمي خوام نبينمت -__-
بـاز تو با در و دیوار حرف زدی؟!|:

با خودم بودم :!|
چـرا بلند بلند فکر میکنی؟! ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77 ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:51)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی دوسم دالع سپآس بدع^_^
تا حالا اسم بسته های آموزشی بالا بالا به گوش ت خورده؟!(:

(02-05-2014، 15:52)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی فآطی بیژووری اینقد دوس دآرم من آدمو حسآب نمیکنی -ـ-
من اصن خودم آدم نیستم که بخوام بقیه رو آدم حساب کنم -_-

وآقعاً @ـــ@؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هر کی از من بدش میاد سپاس نده|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اینجا را

هر کی منو دوس نداره سپاس بدع نترسید

باو نمی دونستم انقدر خاطرخواه دارم

پَ هر کی دوسم دارع سپاس بدع
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(02-05-2014، 15:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه 0

اين عرفان چه چيزاي ميگه Smile

من دارم قرآن میخونم‎Angel
والش...
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77 ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـوجُـه کـُنیـد ؛ ایـن مـنم در حـآ رفـتنم الـآن ~~~> ikeike

چرا دوتا شدی؟!‏O_O

من از اول دوقلو زاییدمش^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77 ، "K!nd~G!Яl" ، Mσηѕтєя Gιяℓ
خـدافس ||:
|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77 ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star
(02-05-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:56)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستون حداقل يه ورزشي ميکردم -__-

حالم ازت بهم نمي خوره

نمي خوام نبينمت -__-
بـاز تو با در و دیوار حرف زدی؟!|:

با خودم بودم :!|
چـرا بلند بلند فکر میکنی؟! ..

فکر نمي کردم :! حرف ميزدم !|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان