امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 15:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:38)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نفرو من اینجآ خیلی دوس میدآرم^.^فآطمه [دآیرکشنرگرل]

کیع؟؟؟

(02-05-2014، 15:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا۳ اولین بآر ۴نفری آن شدیم^_^

تو تاریخ ثبتش کن^___^

زمان کنونی: 05-02-2014, 04:03

کنونی یعنی چیO_O

یعنی همون>__<
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(02-05-2014، 15:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافض cry girl

فـآطی چــَ شـده عـــزیزم ؟! |:
|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من فردا خطم رایگانه^__^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Roxanna ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl"
تابستون حداقل يه ورزشي ميکردم -__-

حالم ازت بهم نمي خوره

نمي خوام نبينمت -__-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من خانوادمو میخوام |:

اینا همه خانوادن پس خانواده ی من کجان * -__- *
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl" ، Mohammad 77 ، இFATEMEHஇ
(02-05-2014، 15:40)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

نآم ببر چی دآشتی به چه کلفتی!

مگه چی گفتم؟ غرور
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Roxanna ، Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl" ، Mohammad 77
(02-05-2014، 15:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خانوادمو میخوام |:

اینا همه خانوادن پس خانواده ی من کجان * -__- *

عوَض|:
پس من چیم؟*-_-
خــالتم من(:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77 ، இFATEMEHஇ ، First Star ، ERF@N
(02-05-2014، 15:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:40)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

مگه چی گفتم؟ غرور

مردم منحرفن
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
(02-05-2014، 15:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

مگه چی گفتم؟ غرور

خودت میدونی چی گُفتی مارمولک|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl"
-_-
هیم
ممممم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان