امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

سلـآم !! ((:

واس اولیـن بار ^ــ^
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(02-05-2014، 15:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا۳ اولین بآر ۴نفری آن شدیم^_^

تو تاریخ ثبتش کن^___^

زمان کنونی: 05-02-2014, 04:03
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Dead Silence
(02-05-2014، 15:32)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:31)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.parsibanner.ir/images/94170043305549159777.jpg

من دارم از بالا تا پایین ب همتون سپاس میدم دقت داشته باشید

عرفآن غیرت ندآری مگه تو زن و بچه هات لخت لب سـآحل-ـــ-

^ـــــ^

شما ب این میگی لخت؟؟؟آری

خودش عکس را انداخته^__^خآک عآلم تو سر دشمنآی خآنوآدگیتون^.^

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـسی تُ یـآهـو هَـس ؟ -_-

آیدیشـو بگـهــ اَددش کُـنم -_-

بدون اجازه من یاهو میری؟._.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T
کی تآ حآلـآ بآ شوخی برو "گمشو" غرورش شکسته؟عـایـا؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم از بالا تا پایین ب  همتون سپاس میدم دقت داشته باشید

حجابتون کو>_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence
حرکت کن>ــــ<
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

حجابتون کو>_<

چقدم تو روحجاب حساسی|:
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
undefined
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـسی تُ یـآهـو هَـس ؟ -_-

آیدیشـو بگـهــ اَددش کُـنم -_-

بدون اجازه من یاهو میری؟._.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

حجابتون کو>_<

رفته گل بچینه^___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ERF@N

دخدرام^___^

حجابتون کو>_<

رفـتـهـ سَره کـوه ^ـــــــ^

خعلـــــــی شیکــُ مجلـسی !! ^ـــــ^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Brooklyn Baby ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان