امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

چه بحث جالبی (:

چقدر جالب میشه آخرش تبدیل به دعوا بشه ایمان بیاد به هممون اخطار بده *^_^*
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(02-05-2014، 15:20)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالت منو ببینید

یعنی چ؟؟؟

*ـُـس میخ سـانسور شـده !! Angel
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:20)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:14)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:05)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میآد همه چیو به جدی میگیرید -ــ-

آخه کدوم آدم عآقلی عآشقه یه پسری میشه که تو عمرشم یه بآرم ندیدتش که من

دومیش بآشم خوآهرم-ــ-
خیلی از دخـتـرا !! -_-

مگه اصن فقد به قیافس؟!-_-

شوخی؟! هاه؛ شوخی !! اصن شوخی بامزه ای نی !! بیشتر داری شخصیت خودتو خـورد میکنی-_-

میدونـیی چه فکرایی میکنن پشت سرت؟! |:

تو واقـعـا متوجهه این نیستی؟!|: پوففف ..

من رسمــــــــــاً همینجآ اعلـآم میکنم "اَز ایمآن متنفرم"

(02-05-2014، 15:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:10)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1- من مونده ی پسرآیی اَمثآل ایمآن نیسم به خودشم گفتم اَ شخصیتش و اَ تک پربودنش خوشم میآد ،آیآ خودتون تآ به حآل به کسی چنینی حرفآیی نزدید؟

اولین نشانه های عشق آتشین!

گمشو!!

مـودب بـآش خـواهـری !!

شوخی بو!!!!

بـوخـودآ شـوخی مـودبـآنـهـ هـَم دآریـم ^ــــــــ^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:23)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:20)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:14)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو!!

مـودب بـآش خـواهـری !!

شوخی بو!!!!

جدیدا فحش شوخی شده>_<

شرمنده

نمیدونستم به تآزگی بی جنبه ام شدی -ـ-

کافر همه را به کیش خود پندارد!
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence
(02-05-2014، 15:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـسی تُ یـآهـو هَـس ؟ -_-

آیدیشـو بگـهــ اَددش کُـنم -_-

بدون اجازه من یاهو میری؟._.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(02-05-2014، 15:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:14)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:05)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میآد همه چیو به جدی میگیرید -ــ-

آخه کدوم آدم عآقلی عآشقه یه پسری میشه که تو عمرشم یه بآرم ندیدتش که من

دومیش بآشم خوآهرم-ــ-
خیلی از دخـتـرا !! -_-

مگه اصن فقد به قیافس؟!-_-

شوخی؟! هاه؛ شوخی !! اصن شوخی بامزه ای نی !! بیشتر داری شخصیت خودتو خـورد میکنی-_-

میدونـیی چه فکرایی میکنن پشت سرت؟! |:

تو واقـعـا متوجهه این نیستی؟!|: پوففف ..

(02-05-2014، 15:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:10)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1- من مونده ی پسرآیی اَمثآل ایمآن نیسم به خودشم گفتم اَ شخصیتش و اَ تک پربودنش خوشم میآد ،آیآ خودتون تآ به حآل به کسی چنینی حرفآیی نزدید؟

اولین نشانه های عشق آتشین!

گمشو!!

مـودب بـآش خـواهـری !!

به بابات فحاشی کرد>_< لهش کن-_-

تُ هـَم بشیـن نیگـآ کُـن ؛ تُخـمـهـ بشکـن =/

اصـلـآ بـهـ خـودت فشآر نیـآر خُ ؟ =/////
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بحث جالبی (:

زهی خیآل بآطل عشخی ^ــــ^
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
سلــآم-_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، First Star
چقد خر اید شماها :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بحث جالبی (:

حیف به من نمی تونه بده وگرنه حتما میداد‎.__.‎
حال کنید باهاش!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان