امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

من فقط دونفر میخوام برن تو لیستم تا اون عدد مورد علاقم بشه -_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
آگهی
(02-05-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو فروزن حکم تیر دارم‎Confused

نام کاربری؟ -_-

£rF@N

اِممم /:

خُ پیدا کردم -_-

چه سریع-__-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، First Star
(02-05-2014، 14:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:59)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:17)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرقدمی ک برمیدارم ی اشتباه دیگس بسمت تو هعی.......

من یه جور دیگه معنیش میکردم !
واس تو درسته فک کنم
مرسی : )

خخخخخخخخ چی معنی میکردی مگه؟

هرکاری میکنم به نظرت یه اشتباه

خدای ترجمه فدای اون زبانت ما چاکریم fs1025r30

هی داغون شدم :\
تحت اللفظی (درست نوشتم؟؟ )معنی میکردم خو !

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 169
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بز مگۀ غرارا نبود منو بزاری؟2mo5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، First Star
ترجمه به هر زبان هر جمله ای که دوس دارین اینجا خوبه((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://translate.google.com/
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، # αпGεʟ
(02-05-2014، 14:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من

تورو گذاشتم یکیرو حذف کردم |: !!

(02-05-2014، 14:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بز مگۀ غرارا نبود منو بزاری؟2mo5

یا ابلفزل |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من

من من اونو نزار kaffe2

لیست دوستات جای خالیه منو نشون میده
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
شیوا منو بـزار-__________________-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجمه به هر زبان هر جمله ای که دوس دارین اینجا خوبه((:
https://translate.google.com/

و اینOo

translate.com
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان