امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 12:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حـالـا شده پلکتون بپره؟! |: الان چشم من همش داره اینجـوری میشه :|

ایـن پلک پـایینیه هـمش میپره بالا |: اعصـابم خـورد شد .. -_-

به خاطر استرس و هیجان اینجوری میشه (: !

منم بعضی وقتا همچین حالتی میشم |:

دکتر نورا -_-

من که الـان نه هیجان دارم نه استرس |:

شبیه این عقب مونده های تیک دار شدم *- _ -*
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(02-05-2014، 12:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی^-^
رژی^_^
خوبی عشخی؟؟
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(02-05-2014، 12:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر نورا -_-

یه مشت روانی تیک دار دورمونن-_-

نیومدی فوتبال (:

دوستاتم نبودن |:

من تا ساعت 6 اونجا بودم با بچه های محلتون فوتبال بازی کردیم (:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 12:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسـهـ دیگهـ این مسخـره بازیا چیه اخر شمارتونو سانسور میکنید |:

میخوایید بدید میخواید ندید |:

کسی گف بدید اصن ؟ |:

خب بده دیگه

عجلهـ داریـ ؟

الان میدم بصبـر |:

بده >__<

(02-05-2014، 12:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی گف بدید اصن ؟ |:

خب بده دیگه
عـرفـآن مـخـآطـب حـرفـش خـودش بـود *^__^*

هار هار هار:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 12:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این جــمع جـآیــی واسه مـن نیس..18

شیـوا یادتـه اینـآرو..:
sky princess
balck devil
bela vampire
Amitise
pink devil
bec-morrigan
shadi shekari
shawty

))):

bye
پـری چرا کسـایی که قدیمی ترن اینقد خودشون رو دست بالا میگیرن؟!-_-
 سپاس شده توسط First Star ، ღSηow Princessღ
(02-05-2014، 12:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوا یادتـه اینـآرو..:
sky princess
balck devil
bela vampire
Amitise
pink devil
bec-morrigan
shadi shekari
shawty

))):

bye

پریا جوونی یادمۀ ولی باید با زمان پیش بریم همن یروز میان یروزم میرن نوبت ماهم میشهcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(02-05-2014، 12:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی گف بدید اصن ؟ |:

خب بده دیگه
عـرفـآن مـخـآطـب حـرفـش خـودش بـود *^__^*

مهـراوـهـ |:

خیلی بیشـعوووری |:

ص قبلو بخون !|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 12:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکتر نورا -_-

یه مشت روانی تیک دار دورمونن-_-

نیومدی فوتبال (:

دوستاتم نبودن |:

من تا ساعت 6 اونجا بودم با بچه های محلتون فوتبال بازی کردیم (:

ما بودیم شما نیومدید*____*
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence
(02-05-2014، 12:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوا یادتـه اینـآرو..:
sky princess
balck devil
bela vampire
Amitise
pink devil
bec-morrigan
shadi shekari
shawty

))):

bye
پـری چرا کسـایی که قدیمی ترن اینقد خودشون رو دست بالا میگیرن؟!-_-

مارو اصن آدم به حساب نمیارن |:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 12:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اهم
بينام خودا محمدام.....محمد 77
[color][font]
[/font][/color]
محمد83 .........
10سال درست کوچکتری

سن من تو پروفايلمهSmile
83يه شماره الکي بودSmile
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 188 مهمان