امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن دونبال کیسه مناسبی ؟ |:
بهت عرفان رو پیشنهاد میکنم |:

ی پا دخدره واسه خودش ((((((((((:

هار هار هار:|

(02-05-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1839826 dateline=1399018664]
بی ادبDodgy من در قبالت سکوت می کنمConfused
با ادب من منظورم where is the food بود |: تو بد برداشت کردی-_- منم ... *** ||:

توجیه نکن حرفاتو@_@
(02-05-2014، 11:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رو ؟
حتی .....

ول کن Confuseds32:
?what the hell is she doing
توبه میکنه خدا میبخشه البته اگه مال همه رو ندیده باشهAngel

من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 134
؟
فرار؟

به قول امیرحسن تکه نخ این حرف هارو داره؟
[/quote]
تو که میدونی چرا دروغ میگی آخه:183:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(02-05-2014، 11:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

اگه میخوای منو شوور بدی کاملا در اشتباهی |:

من قصده ازدواج ندارم |:

اگرم داشتم زن این پسره عرفان  نمیشدم بدبختم میکنه |:
یه سوال میپرسم دیگه ادامه نمیدم .
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هعــــی|:

یه جملــه هست کـه میگـــه:

""آدمـ زیــآد حــرفـ نمیزنــه دهنــش گشـآد میشـه""
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فرین من برم بعد میام
خدافظ *_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 134

سریع تر خوشحالم کن با یه خدافظی -____-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟

محسن بسه دیگه کشش نده بچنkaffe2

نقل قول: من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 134

نمیگم بکسی نترسkaffe2
به من چه این منظورو نمیگیره

هی داره ادامه میدهAngel
(02-05-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تا 4 شنبه میگفتی قهر میکردم ولی الان نه.

باشه (:

اون وظیفمو خوب انجام دادم ؟ -_-
اره ولی باید بری بازش کنی.
(02-05-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان ؟

تو دیدی؟

:297:

آره دیدمـش |:

اَ همه لحـآظ اوکی هست ! رو دستمـون هم مـونده کسی بهش زن نمیده همش پلـآسه تو

فـلش |:

بیـآ و دست این جـوون رو بزار تُ دستت ! ی مجـرد کـمتـر |:

واییییی خدا ترکیـدم از حـرفـآم ((((((((((:
-------------------------------------------------------------------------------------------

جمع +18 هست زیر 18 ها برن بیرون (:

الان به جاهایه باریک کشیده میشهBig GrinBig Grin
دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

عکسم گرفتهcrazy
قاب کرده زده جلو تختش شبا.......

از اونجایی ک عاشق عرفانم و خیلی دوش دارم رو تک تک دیوار های اتاقم عکسش هس |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(02-05-2014، 11:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار هار:|

با ادب من منظورم where is the food بود |: تو بد برداشت کردی-_- منم ... *** ||:

توجیه نکن حرفاتو@_@
(02-05-2014، 11:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رو ؟
حتی .....

ول کن Confuseds32:
?what the hell is she doing
توبه میکنه خدا میبخشه البته اگه مال همه رو ندیده باشهAngel

من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 134
؟
فرار؟

به قول امیرحسن تکه نخ این حرف هارو داره؟
تو که میدونی چرا دروغ میگی آخه:183:
[/quote]
بورو به ما نمی خوریcrazy
 سپاس شده توسط ERF@N
بـه دوسـتـم تـ*ـجـآوز شـده *^______________^*

وآی کـه چـقـد خـنـدیـدم *^__^*
بـیـچـآره بـچـم افـسـردگـی گـرفـتـه "^_^"

امـروز تـو کـلـآس تـجـربـی ایـنـقـد پـکـر بـود کـه ^_^

خـیـلـی قـیـآفـش بـآحـال بـود *^_______________________________^*
 سپاس شده توسط ERF@N ، First Star ، Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاب کرده زده جلو تختش شبا.......
وقتی خودم هستم چرا آخه مرض؟
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence
محسن بسه دیگه ادامه ندید ویرایش میکنم kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی ک عاشق عرفانم و خیلی دوش دارم رو تک تک دیوار های اتاقم عکسش هس |:

واقعـاً..؟؟؟!-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 194 مهمان