امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و همه چیز اینگونه آغـاز شد ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: |

رژی همه آتیش ها از گور تویه:hiccp:

و روژی فرار می کند
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
نقل قول: دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

اگه میخوای منو شوور بدی کاملا در اشتباهی |:

من قصده ازدواج ندارم |:

اگرم داشتم زن این پسره عرفان نمیشدم بدبختم میکنه |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
(02-05-2014، 11:31)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـری چشمای پچتو بگیر واسش مناسب نی !! kaffe2

فاطی میاداااااااااا
ینی دهنتو کلوز کردی که کردی
نکردی خودم میبندمش Big Grin
|: ؟! فــری؟!چی میـاد؟!O_o ؟!
 سپاس شده توسط F A R ! N
(02-05-2014، 11:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثه شیرینیـه...Big Grin

عــرفان یه تکـ مینداختــی منــمـ میومـدمـ..!Big Grin

خانم بزی هم اومد:|

مــن ازت عکــس دارمـآ...!18
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، ERF@N
(02-05-2014، 11:33)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:25)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نور نوری : |

ج پ خ بدع>.<
دادم -_-

نیومد ؟! 

بای : |
نع:|
(02-05-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی فاطی دلم تنگیده بود
کم پیدایی دخی !!

درس درس درس
(02-05-2014، 11:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای:|

آفرین یو برو بده برات دخترم! بعد هرچی لازم بودو برات توضیح میدم

بای بای ^.^
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 133

(02-05-2014، 11:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟

محسن بسه دیگه کشش نده بچنkaffe2

نقل قول: من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 133

نمیگم بکسی نترسkaffe2
به من چه این منظورو نمیگیره

هی داره ادامه میدهAngel
(02-05-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برات زن بگیرم (:

الان قهر میکنه |:
اگه تا 4 شنبه میگفتی قهر میکردم ولی الان نه.

باشه (:

اون وظیفمو خوب انجام دادم ؟ -_-
اره ولی باید بری بازش کنی.
(02-05-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن دونبال کیسه مناسبی ؟ |:
بهت عرفان رو پیشنهاد میکنم |:

ی پا دخدره واسه خودش ((((((((((:
عرفان ؟

تو دیدی؟

:297:

آره دیدمـش |:

اَ همه لحـآظ اوکی هست ! رو دستمـون هم مـونده کسی بهش زن نمیده همش پلـآسه تو

فـلش |:

بیـآ و دست این جـوون رو بزار تُ دستت ! ی مجـرد کـمتـر |:

واییییی خدا ترکیـدم از حـرفـآم ((((((((((:
-------------------------------------------------------------------------------------------

جمع +18 هست زیر 18 ها برن بیرون (:

الان به جاهایه باریک کشیده میشهBig GrinBig Grin
دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

عکسم گرفتهcrazy
قاب کرده زده جلو تختش شبا.......
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، Dead Silence ، ERF@N ، First Star ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 11:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر-____-
تقصیرع توعه-___-
من گفتم سکوت میکنم نگفتم سکوتو میکنم:|

کردن با کردن که فرقی نداره -_- نچ نچ نچ V:
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-05-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برات زن بگیرم (:

الان قهر میکنه |:
اگه تا 4 شنبه میگفتی قهر میکردم ولی الان نه.

باشه (:

اون وظیفمو خوب انجام دادم ؟ -_-
اره ولی باید بری بازش کنی.
(02-05-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن دونبال کیسه مناسبی ؟ |:
بهت عرفان رو پیشنهاد میکنم |:

ی پا دخدره واسه خودش ((((((((((:
عرفان ؟

تو دیدی؟

:297:

آره دیدمـش |:

اَ همه لحـآظ اوکی هست ! رو دستمـون هم مـونده کسی بهش زن نمیده همش پلـآسه تو

فـلش |:

بیـآ و دست این جـوون رو بزار تُ دستت ! ی مجـرد کـمتـر |:

واییییی خدا ترکیـدم از حـرفـآم ((((((((((:
-------------------------------------------------------------------------------------------

جمع +18 هست زیر 18 ها برن بیرون (:

الان به جاهایه باریک کشیده میشهBig GrinBig Grin
دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

عکسم گرفتهcrazy

اره ازش 20 . 30 تا عکس دارم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط SPORT BOY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 191 مهمان