امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:16)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی
فاطی
؟؟

^-^

دلم واست تنگده بودااا

من بیشتر
آگهی
(02-05-2014، 11:18)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:12)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جواب همه اینارو خودت بده حال ندارم بپرسمஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 127
من ک دارم دس موخونم !میلم دانشدا با تاکسی اوهوم بیا بریم ولی زیاد توجه ب تیکهه ها نکنBig Grin
بسوزه پدر تجربه:|

این تجربس ک مارو ب اینجا رسوندۀ بلی بلی میخوای دراختیارت بزارم؟

(02-05-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-
برو خار مادر خوتو بکن >____<

مگه میتونه ینی ابزارشو داره؟4fvf

شاید داره به زیر ناف مردم چیکار داریDodgy:183:
خودش میگه بکن نکن منو کنجکاو میکنه25r30

(02-05-2014، 11:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:14)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به روش نیارp345
نه خدا وکیلی تو کار مدیر دخالت میکنه تو کار کاربر دخالت میکنه :|

نخود هر آش:hiccp:

بالاخره یکی حرف دل منو زد:183:
نه ولی خدا وکیلی فعالیت خوبی در تاپیک های زیر داره...

تغییر نام کاربری

سوالات

پیشنهادات

انتقادات

مشکلات فنی

هیچی هم سرش نمیشه

به همه هم اشتباه میگه cof
ماییم دیه:183:

(02-05-2014، 11:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتماً محسن میخـواد زن بگیـره (:

نـهـ نـهـ عـرفـآن ((((((((:

معلـوم نی کـدوم دخـدریو میخـوان بدبخـت کـنن |=

شیوا :
در این مورت تجربه کافی دارم من در اختیار بزارم؟

پارمیدا :

بی شوخی میگم

بهترین:

دنبال یه کیس مناسبم.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence
نقل قول: من از تو انظار بیشتری داشتم

انسان هارو باید در شرایط یهویی شناخت 

خوب شد تو رو شناختم 

تازه فهمیدم مثل خودمونی
60%
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
خوفم!
من سپاس موخوام! -_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Blązing~Ŝtąr ، ☆★ super star★☆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، F A R ! N ، Adl!g+
سلام ^_^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ERF@N ، MOHSENEBRAHIMI ، SPORT BOY ، ☆★ super star★☆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR ، F A R ! N
(02-05-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:15)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خار مادر خوتو بکن >____<

مگه میتونه ینی ابزارشو داره؟4fvf

شاید داره به زیر ناف مردم چیکار داریDodgy:18
خخخ!!
عرفان...
خجالت بکش..مثلا مدیری
نه آخه انگار اومده همرو چک کرده:183:
همه رو ؟
حتی .....

ول کن Confuseds32:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR
نقل قول: شیوا :
در این مورت تجربه کافی دارم من در اختیار بزارم؟

پارمیدا :

بی شوخی میگم 

بهترین:

دنبال یه کیس مناسبم.
پارمیدا کدوماشونه من قیافه میشناسم اسمشونو نمیدونم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
من فک میـکـردم فقد من و عـرفان و امیر چیزیم :|| نگو بقیه از ما بدترن |: پناه بر خدا "_"

(02-05-2014، 11:16)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی
فاطی
؟؟
نیایش^__________^

(02-05-2014، 11:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبDodgy من در قبالت سکوت می کنمConfused
با ادب من منظورم where is the food بود |: تو بد برداشت کردی-_- منم ... *** ||:
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 11:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستاره تف تفی
سلام نسترن خاله خوبی/؟

نیایش مهربون :-*

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 127
(02-05-2014، 11:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^
علیک 899
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان