امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

جریـآن چیـه ؟ -_-

دودیقـهـ نبـودم عـروسی راه انداخـتین ؟ (=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mïņ̃†êR ، فرزاد.
آگهی
(02-05-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان هم هستی:|

به روش نیارp345
ای خدا
به خشک شانس
این شرو میکنه
اون شرو میکنه
اهه
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 122

فاطی ^-^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-
برو خار مادر خوتو بکن >____<

مگه میتونه ینی ابزارشو داره؟4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، MOHSENEBRAHIMI ، Blązing~Ŝtąr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(02-05-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان هم هستی:|

به روش نیارp345
نه خدا وکیلی تو کار مدیر دخالت میکنه تو کار کاربر دخالت میکنه :|

نخود هر آش:hiccp:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 11:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-

برو شرم کن از خدا بترس
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI
(02-05-2014، 11:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریـآن چیـه ؟ -_-

دودیقـهـ نبـودم عـروسی راه انداخـتین ؟ (=

مرضو...
مگه تو 4 ستاره نبودی؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(02-05-2014، 11:08)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:58)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:42)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین : )

ستی ^_^

میگم فرین دیشب نتم قطع شد
ماجرای رنگی کردنتو نفهمیدم
اگه خواستی بگو بم : )
ها راس میگی
چن روز پیش داشتم از مدرسه میومدم یدفه با یه گله پسر روبه رو شدم بعد یکشون گفت خوشگله آقا بالا سر نمیخوای؟!
یکم دقت کردم دیدم چن تاشون ابروهاشونو برداشتن!
گفتم نه ممنون شما چن تا از همین دختر خوشکلای کنارتو که ابرو هاشون اینقد خوشگله صیغه کن من خودم حمایتت میکنم!
هیچی اینقد همه بهشون خندیدن و منم ر×دم بهشون (=

هع!افرین دخی خوشمان امد بسی :دی
البته حدود 50 با هات موافقم

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط F A R ! N ، فرزاد.
(02-05-2014، 11:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تازه وارد نبودی روش حساس نبودی:p325:
من رو تازه واردا حساسم -___-
تازه واردConfuseds32:
من سکوت میکنم-___-

رُژی ولش کن بـابـ ـآ^_^
خوبی؟(:

اوهوم ت خوبی؟^-^
(02-05-2014، 11:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-

فاطی؟:||
جانم؟! |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 190 مهمان