امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان هم هستی:|

به روش نیارp345
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Blązing~Ŝtąr ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
من صورتیم عایا مرضیه؟Dodgy
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 121

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 11:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-
برو خار مادر خوتو بکن >____<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، SPORT BOY ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Blązing~Ŝtąr
(02-05-2014، 11:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح زود اعصاب منو خورد نکن>.<
اگه تازه وارد نبودی روش حساس نبودی:p325:
من رو تازه واردا حساسم -___-
تازه واردConfuseds32:
من سکوت میکنم-___-

رُژی ولش کن بـابـ ـآ^_^
خوبی؟(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

(02-05-2014، 11:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:00)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه واردConfuseds32:
من سکوت میکنم-___-

من سکوت نمیکنم!

(02-05-2014، 11:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aylin♥، Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ERF@N، F A R ! N، frost*، vinyl scratch، آتوسا(1)، فرزاد.، றiSs~AlØn
صــورتیـا|:

طبق طبق
شاباش بریز:|

حالا قر بده ا......

(02-05-2014، 11:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aylin♥، Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ERF@N، F A R ! N، frost*، vinyl scratch، آتوسا(1)، فرزاد.، றiSs~AlØn
صــورتیـا|:

طبق طبق

میــآن میــان|:

اوه اوه مختلطه*________*
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
سلام چه طوری؟
خوفم تو خوفی چکارا میکنی؟کجاها رفتی؟کجاها میخوای بری؟با کی میری؟کی میری؟منم میبری؟Big Grin
بلی
مدرسه
مدرسه
یه بنده خدا
فردا
بلی

جواب همه اینارو خودت بده حال ندارم بپرسم:bighug:

(02-05-2014، 11:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه واردConfuseds32:
من سکوت میکنم-___-
من ادامه میدم تا وقتی تازه وارد هست محسنو نمیشه با سکوت بستAngel
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 10:58)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:42)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین : )

ستی ^_^

میگم فرین دیشب نتم قطع شد
ماجرای رنگی کردنتو نفهمیدم
اگه خواستی بگو بم : )
ها راس میگی
چن روز پیش داشتم از مدرسه میومدم یدفه با یه گله پسر روبه رو شدم بعد یکشون گفت خوشگله آقا بالا سر نمیخوای؟!
یکم دقت کردم دیدم چن تاشون ابروهاشونو برداشتن!
گفتم نه ممنون شما چن تا از همین دختر خوشکلای کنارتو که ابرو هاشون اینقد خوشگله صیغه کن من خودم حمایتت میکنم!
هیچی اینقد همه بهشون خندیدن و منم ر×دم بهشون (=

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N

تازه واردConfuseds32:
من سکوت میکنم-___-

سکوت نشانه رضاست لیلیلیلیلیل لیلی یل بارکهSleepyBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم-___-
برو خار مادر خوتو بکن >____<

فاطی؟:||
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان