امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 10:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:41)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرفـری ^ـ^

خـوبی جیگـوووووووووووووول ^ـ^ ؟

تو خوبی جیگیلی ؟! مرضیه {: من زنده ام (=

مـیسی عخشـَم ^ـ^ دوست میدارم بات بحـرفـم ): دلم برات تنگـ شـُده |:

مگه قـرآر بـود بمیـری زبـونم لـآل ؟ =/
بوگو ! هرچی میخوای بوگو منم میگم {:
آره چون به نیش زنبور حساسیت دارم و اگه نیشم بزنه میمیرم ولی نمردم(=
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 117

سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(02-05-2014، 10:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^-^
علیک (تازه وارد):hiccp:
خودتی-__-
از هر جهت نگاه کنی تو تازه وارد تری:|
البته خودم اسپم میدادم
ولی دیگه ترکش کردم
اسپم چیز بدیه ):

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 10:48)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی ^-^ 

دوباره زنده شدی ^-^

ج پ خ بدع-___-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(02-05-2014، 10:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^-^

دخترم ؟ 0.0

سپاس شده توسط # αпGεʟ
روژی
خوبی گلم؟
(:

(02-05-2014، 10:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته خودم اسپم میدادم
ولی دیگه ترکش کردم
اسپم چیز بدیه ):
تنها اسپمر خفن انجمن تویی:|
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 10:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^-^
علیک (تازه وارد):hiccp:
خودتی-__-
از هر جهت نگاه کنی تو تازه وارد تری:|

صبح زود اعصاب منو خورد نکن>.<
فرزاد بنال هر چی میخوای بنالی !!!!!!! *_-

سپاس شده توسط فرزاد.
(02-05-2014، 10:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 10:42)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین : )

ستی ^_^

میگم فرین دیشب نتم قطع شد
ماجرای رنگی کردنتو نفهمیدم
اگه خواستی بگو بم : )

سپاس شده توسط F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان